September 22, 20186 yr Ako Francuzi pobede bice gusto sutra sa Poljacima (samo jos jednom da se poserem fivb-u u cabar). Feancuzi mogu da ih prestignu.Ako Poljaci pobede onda ce se sutra odigrati jedan sparing mec 3:2... Treba da bude dovoljno? Mozda i u prvom slucajuInviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk
September 22, 20186 yr Ako se opet sretnemo s Argentincima u polufinalu ili finalu, onda će na klip imati Velasla, koji je dobio samo jednu utakmicu zabrane zbog ovakve poslave jučerašnje zmage. Želi, revanš s Amerikancima.
September 22, 20186 yr ako se ne varam mi bi jos veceras mogli biti sigurno u trecoj rundi. imamo jedan poraz, a rusija, slovenija i bugarska po 2 i igraju danas: italija-rusija brazil-slovenija usa-bugarska ako dobiju favoriti onda porazeni imaju po 3 poraza i ne mogu nas preskociti. mada, ima jos minimalna sansa da holandija ostane na 2 poraza ali i oni imaju italiju
September 22, 20186 yr I da izgubimo 3:0 od Poljske, a Holandija pobedi Italiju 3:0 a pre toga Finsku sa 3:1, s kojom upravo igraju, imali bi isto bodova a oni lošiji set količnik. Nemaju oni ni u teoriji šansu Gledam sam koeficijent 2.75 na Poljsku, 1.4 na Francusku... nije da pratim al otkad je to Francuska izraziti favorit protiv Poljske? Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
September 22, 20186 yr Ne moze Holandija da nas pretekne zbog set kolicnika, a po poenima najvise moze da se izjednaci sa nama. Treba nam dva od tri poraza Rusije, Bugarske i Slovenije. Ako pobede i Rusi i Bugari, moze lako da se desi da ispadnemo i uz poraz 2-3 od Poljaka.
September 22, 20186 yr pol-fra 1-2 Ako Poljaci dobiju, skoro sigurno su prosli. Ako izgube, na pol-srb 3-2 prolazimo i mi i oni (mi mozemo da ispadnemo samo ako Slovenija dobije narednih sest setova protiv Brazila i Australije, a Rusija dobije Italiju i Finsku). Edit. Bugarska izgubila od sad, treba nam da Slovenija izgubi jos ukupno dva seta od Brazila (trenutno 0-1) i Australije, da da bismo i sa 0-3 protiv Poljske sigurno prosli dalje. Edited September 22, 20186 yr by az67
September 22, 20186 yr Mislim da nam treba ovaj set da osvoje poljaci i otišli smo dalje i možda još jedan set brazila protiv slovenije
September 22, 20186 yr Nije nam bitno fra-pol za prolaz (osim da Poljaci obezbede prolaz vec danas, pa nam bude lakse u poslednjem kolu). Francuzima za prolaz treba da pobede Poljake i Argentinu, Brazil Sloveniju, a mi Poljsku (u nebitnom mecu za nas).
September 22, 20186 yr Ako Fra pobedi Arg 3-0/1 a poljaci nas 3-0/1 vraćamo se kući posle svih ovih lomatanja
September 22, 20186 yr Just now, Fakundo Sava said: Ako Fra pobedi Arg 3-0/1 a poljaci nas 3-0/1 vraćamo se kući posle svih ovih lomatanja Zašto?