Mimix Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ako si bio u Ripnju a to niko nije video da li si bio u Ripnju?Vrlo interesantno pitanje...
pere urban x Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Vi se za'ebavate,ali ja vam mogu reci da je Ripanj stvarno super mesto za zivot... Ma naravno, ne zameri, ovo je samo mala grupa za podrsku.Znas, seljacka zemlja, isto takvo poreklo, ne podnose svi to tako lako ^_^
Prospero Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 (edited) Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Edited December 19, 2012 by buffalo bill
pere urban x Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2Ti bas sve moras da pokvaris ^_^
Prospero Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ovih dana sam intrinzično ozbiljan, ne znam koliko će trajati. :(
Tale Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Do subote, verovatno.. Posle se ima praviti piknik u Ripnju, negde na Glumčevom brdu.
Dagmar Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2Moglo bi se reći da tema nema veze s Ripnjom, sem što stoji u naslovu i što kačimo fotke istog.
Prospero Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 ripanj kao ovaplocenje guglturizma i topic gde svako ima nesto da doda, legitimno.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Delija67 Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ovih dana se u medijima pojavila neistinita informacija da ce predstojeci Smak Sveta zaobici planinu Rtanj. Informacija je pogresno preneta zbog greske u kucanju. Mesto bez Smaka Sveta je Ripanj
aram Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 u mladosti sam se cesto vozio linijom koja je isla za sa BBrda za Ripanj, ali nikad nisam stigao dotle :(
Prospero Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Ja sam 6 meseci ziveo na bbrdu i nikad nisam krenuo gspom na tu stranu, pa ni prema ripnju. :(Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
pere urban x Posted December 21, 2012 Posted December 21, 2012 Ja sam 6 meseci ziveo na bbrdu i nikad nisam krenuo gspom na tu stranu, pa ni prema ripnju. :(Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2Jer si snob, nemas pojma cega je sve bilo tamo...
Tsai Posted July 8, 2013 Posted July 8, 2013 (edited) Imao sam u gimnaziji u odeljenju lika iz Ripnja.Koji je to mikrosvet, khm, pardon mikrisvet :D Edited July 8, 2013 by Tsai
Mercuzzio Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Bela Reka je jedna od omiljenih destinacija "vikendaša"
Recommended Posts