December 19, 201212 yr Ako si bio u Ripnju a to niko nije video da li si bio u Ripnju?Vrlo interesantno pitanje...
December 19, 201212 yr Vi se za'ebavate,ali ja vam mogu reci da je Ripanj stvarno super mesto za zivot... Ma naravno, ne zameri, ovo je samo mala grupa za podrsku.Znas, seljacka zemlja, isto takvo poreklo, ne podnose svi to tako lako ^_^
December 19, 201212 yr Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2 Edited December 19, 201212 yr by buffalo bill
December 19, 201212 yr Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2Ti bas sve moras da pokvaris ^_^
December 19, 201212 yr Do subote, verovatno.. Posle se ima praviti piknik u Ripnju, negde na Glumčevom brdu.
December 19, 201212 yr Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2Moglo bi se reći da tema nema veze s Ripnjom, sem što stoji u naslovu i što kačimo fotke istog.
December 19, 201212 yr ripanj kao ovaplocenje guglturizma i topic gde svako ima nesto da doda, legitimno.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
December 19, 201212 yr Ovih dana se u medijima pojavila neistinita informacija da ce predstojeci Smak Sveta zaobici planinu Rtanj. Informacija je pogresno preneta zbog greske u kucanju. Mesto bez Smaka Sveta je Ripanj
December 19, 201212 yr u mladosti sam se cesto vozio linijom koja je isla za sa BBrda za Ripanj, ali nikad nisam stigao dotle :(
December 19, 201212 yr Ja sam 6 meseci ziveo na bbrdu i nikad nisam krenuo gspom na tu stranu, pa ni prema ripnju. :(Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
December 21, 201212 yr Ja sam 6 meseci ziveo na bbrdu i nikad nisam krenuo gspom na tu stranu, pa ni prema ripnju. :(Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2Jer si snob, nemas pojma cega je sve bilo tamo...
July 8, 201311 yr Imao sam u gimnaziji u odeljenju lika iz Ripnja.Koji je to mikrosvet, khm, pardon mikrisvet :D Edited July 8, 201311 yr by Tsai