Jump to content

Рипањ

Featured Replies

Ako si bio u Ripnju a to niko nije video da li si bio u Ripnju?
Vrlo interesantno pitanje... :wacko:
  • Replies 120
  • Views 22.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Аврам Гојић
    Аврам Гојић

Tipican ripanjski prizor. Ovo je autobus zute boje, nalik na mnoge koji svakodnevno prolaze Ripnjem.

Vi se za'ebavate,ali ja vam mogu reci da je Ripanj stvarno super mesto za zivot... :ss1:
Ma naravno, ne zameri, ovo je samo mala grupa za podrsku.Znas, seljacka zemlja, isto takvo poreklo, ne podnose svi to tako lako ^_^

Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Edited by buffalo bill

Tema nema veze sa domaćim eskapističkim porivima i poseravanjem po ruralnoj bazi društva kako bi se istakao svoj navodni kosmopolitizam nego je ironični spin off rasprave o google-putopisima sa drugog topica.maštamo o ripnju, no biggyПослато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Ti bas sve moras da pokvaris ^_^

ovih dana sam intrinzično ozbiljan, ne znam koliko će trajati. :(

Do subote, verovatno.. Posle se ima praviti piknik u Ripnju, negde na Glumčevom brdu.

Moglo bi se reći da tema nema veze s Ripnjom, sem što stoji u naslovu i što kačimo fotke istog.

ripanj kao ovaplocenje guglturizma i topic gde svako ima nesto da doda, legitimno.Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Ripanjski stećci:ripanj_zps7044b152.jpg

Ovih dana se u medijima pojavila neistinita informacija da ce predstojeci Smak Sveta™ zaobici planinu Rtanj. Informacija je pogresno preneta zbog greske u kucanju. Mesto bez Smaka Sveta™ je Ripanj

u mladosti sam se cesto vozio linijom koja je isla za sa BBrda za Ripanj, ali nikad nisam stigao dotle :(

Ja sam 6 meseci ziveo na bbrdu i nikad nisam krenuo gspom na tu stranu, pa ni prema ripnju. :(Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2

Ja sam 6 meseci ziveo na bbrdu i nikad nisam krenuo gspom na tu stranu, pa ni prema ripnju. :(Послато са HTC ChaCha A810e користећи Тапаток 2
Jer si snob, nemas pojma cega je sve bilo tamo...Flammarion.jpg
  • 6 months later...

Imao sam u gimnaziji u odeljenju lika iz Ripnja.Koji je to mikrosvet, khm, pardon mikrisvet :D

Edited by Tsai

bela_reka_101.jpgBela Reka je jedna od omiljenih destinacija "vikendaša"