December 12, 201212 yr Ripanj je popularna kinematografska destinacija: Snimanje novih epizoda serije "Moj rođak sa sela".
December 12, 201212 yr Ripanj je popularna kinematografska destinacija: Snimanje novih epizoda serije "Moj rođak sa sela".maratonci su snimani na jezeru tresnja, kod ripnjapopularni ripnjani:rip thorn (bice malo glupo kad umre, pa ce da bude rip rip torn)
December 12, 201212 yr uu na kojoj je to strani searcha? ja nisam otputovao tako daleko. Radisa, ti si pravi avanturista i globtroter!Off The Beaten Path :)edit:http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Republic_of_Serbia/Ripanj-720123/TravelGuide-Ripanj.html
December 12, 201212 yr E, bio sam i ja u Ripnju.Meštani Ripnja čitaju dnevne novine.Ispravka i dopuna uz izvinjenje redakcije:Meštani Ripnja čitaju dnevne novine nadomak vrednog predvinčanskog arheološkog nalazišta.
December 13, 201212 yr Nedovoljno je poznato da su braća Koen, u potrazi za lokacijom za snimanje filma Fargo, posetili Ripanj i tom prilikom zabeležili nekoliko prigodnih fotografija.