pacey defender Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ripanj je popularna kinematografska destinacija: Snimanje novih epizoda serije "Moj rođak sa sela".
pacey defender Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Nekada je Ripanj bio motor razvoja podavalavlja.
Parsons Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Ripanj je popularna kinematografska destinacija: Snimanje novih epizoda serije "Moj rođak sa sela".maratonci su snimani na jezeru tresnja, kod ripnjapopularni ripnjani:rip thorn (bice malo glupo kad umre, pa ce da bude rip rip torn)
Kayser Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 uu na kojoj je to strani searcha? ja nisam otputovao tako daleko. Radisa, ti si pravi avanturista i globtroter!Off The Beaten Path :)edit:http://www.virtualtourist.com/travel/Europe/Republic_of_Serbia/Ripanj-720123/TravelGuide-Ripanj.html
Turnbull Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 Žitelji Ripnja poznati su po svom specifičnom smislu za humor.
Razzmatazz Posted December 12, 2012 Posted December 12, 2012 E, bio sam i ja u Ripnju.Meštani Ripnja čitaju dnevne novine.Ispravka i dopuna uz izvinjenje redakcije:Meštani Ripnja čitaju dnevne novine nadomak vrednog predvinčanskog arheološkog nalazišta.
pacey defender Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 Nedovoljno je poznato da su braća Koen, u potrazi za lokacijom za snimanje filma Fargo, posetili Ripanj i tom prilikom zabeležili nekoliko prigodnih fotografija.
Zli Gli Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 rip thorn (bice malo glupo kad umre, pa ce da bude rip rip torn)
Indy Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Za one koji (kao ja) potajno mastaju o tome da se nastane u Ripnju.
Recommended Posts