Jump to content
IGNORED

Рипањ

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

uu na kojoj je to strani searcha? ja nisam otputovao tako daleko. Radisa, ti si pravi avanturista i globtroter!

Posted
ma nemoj, kako znas? garantovano si bila tamo pa se sada pravis kao da si izguglala!
Podle insinuacije. U Ripanj idem samo virtuelno.http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSdpspal7l6gqpHSR5Kv6mpuDdipD5WdyAdc5EukYhctkf8iwa0SZkpiGxUugLokalni stanovnici konzumiraju hranu proizvedenu po najvišim ekološkim standardima na sopstvenim njivama i livadama. Sa zalihama vode iz Bele reke, ovo zaokružuje samoodrživost Ripnja.
Posted
Jedna od retkih i teško dobavljivih slika Ripanjske železničke stanice... Treba baš skrolovati na google searchu...
koliko to vredi?
Posted (edited)
uu na kojoj je to strani searcha? ja nisam otputovao tako daleko. Radisa, ti si pravi avanturista i globtroter!
Pa jedno 5-6 strana, možda i više...Šteta nema Sirijusa da nam pomogne, on sigurno ide i 20-25 strana na searchu...Sve za lepotu putopisa...
koliko to vredi?
Sad više ništa, jer sam podelio sa vama... :) Edited by radisa
Posted
Šteta nema Sirijusa da nam pomogne, on sigurno ide i 20-25 strana na searchu...
šta će siroma', mora. Sirijus je daleko...
Posted
ja sam bila u Ripanj-koloniji :s_p:
opiši vasi na pm kako je bilo pa neka on prenese ovde.to je uredu...
Posted (edited)

:lolol:Ja sam prolazila vozom kroz Ripanj više desetina puta, ali to se ne računa.Staju putnički vozovi, a brzi samo kad je ukrštanje. 2z9k4f7.jpg Cena karte u 1 pravcu je 96 dinara, ali ko ima mesečnu kartu Busplus, može da pokuša i besplatno. Bio neki fazon pre 15 godina.

Edited by halloween
Posted

Ripanj ima interesantnu arhitekturu. Evo jednog tipicnog stambenog objektaripanj2.jpg

Posted

Ripanj ima i bogatu muzicku tradiciju. Evo jednog kola iz Ripnja0000

Posted
opiši vasi na pm kako je bilo pa neka on prenese ovde.to je uredu...
lepo mesto,skrajeno sa puta i zasticeno od nepoznatih prolaznika a svoje stanovnike zadrzava od odlaska u veliki grad time a i redovnim redom voznje gspa,,gradjeno po feng shuiju ususkano u dolini izmedju dva brda.ima jedan kanal otpadnih voda iz fabrike transformatora koji protice po sredini mesta,to je voda u feng shuji delu...ljudi su ljubazni i gostoprimljivi sto proizilazi iz njihove ljubavi prema mestu u kome zive i lepote samog mesta i fabrike transformatora oko koje su svi i okupili.,na svakom koraku se srecu te osobine,,
Posted

U Ripnju se održavaju mnoge sportske priredbe koje jačaju telo i duh, a mlade sklanjaju sa ulice. Ovo je fotografija ženskih juniorskih softbol timova,Arena i Wild Cats, upriličena povodom meča koji su ovi timovi odigrali u finalu šestog tradicionalnog softbol trofeja Beograd. (ne zajebavam).softbol-trofej-beograda-1341819918-183415.jpg

Posted
I geografska i leksikografska atrakcija, jezero koje se zove Bela Reka.8515402.jpg
Pecao sam u Beloj reki™. Tamo sad ničeg, osim đubreta nema
Posted

Idite u dupe :lol::lol::lol:Послато са GT-P6200 користећи Тапаток 2