Jump to content
IGNORED

Рипањ

Аврам Гојић

Recommended Posts

Posted

Ponovo Djilas, koji se zadrzao krace vreme u razgovoru sa ziteljima Ripnja, i saslusao sa kojim se problemima suocavaju.1347453_Ripanj.jpg

Posted (edited)

A to što su poplave u Ripnju česte, kad se Bela Reka izlije?na donjoj slici vidimo ojađenu porodicu, posle poplave..._391041_ripanj2_ap300.jpg

Edited by radisa
Posted

mali intermeco, strasno mi se svidjaju Djikijeve cipelke. gde i posto?

Posted

Mislim da pokušava da mu otme jastuk kad je zaspao. Sasvim logično, u vikendici ih verovatno nema dovoljno za sve članove bajkerske grupe.

Posted

Medju mnogim prostorima za razonodu mladih zitelja Ripnja je i Zikina fliperana.sl%2011.JPG

Posted
Mislim da pokušava da mu otme jastuk kad je zaspao. Sasvim logično, u vikendici ih verovatno nema dovoljno za sve članove bajkerske grupe.
Potpuno ispravno razmisljanje.
Posted
ma nemoj, kako znas? garantovano si bila tamo pa se sada pravis kao da si izguglala!
Posted (edited)

Stanovnici Ripnja vredno rade na daljoj urbanizaciji ovog naselja. Samo je pitanje dana kada će postati veoma traženo predgrađe glavnog grada.6492220-1V_662x497.jpg

Edited by pacey defender
Posted

Savremeni zeleznicki cvor povezuje Ripanj sa svim delovima Evrope i Srbije.49600228.jpg

Posted

Takmičenje u pecanju, koje se tradicionalno održava u Ripnju, privlači mnoge ljubitelje udice...32ripanj-ivan%20medjedovic.jpg

Posted

Jedan oznamenitijih Ripanjčana, čovek koji liči na Mladića...145867_0606-aleksandar-isailovic-mladicev-dvojnik-ripanj02_f.jpg?ver=1306527849

Posted (edited)

Zitelji Ripnja vole da sede u dvoristima. Tu pomazu platnene tende, koje sprecavaju prodor suncevih zraka.DSCN9368.jpg

Edited by Marko M. Dabovic
Posted

Poznati u RIpnju: Najbolji svetski vaterpolista svečano pušta u rad česmu u blizini lokalne osnovne škole. vodovod-ripanj-prikljucak-1328585176-107232.jpg

Posted
Poznati u RIpnju: Najbolji svetski vaterpolista svečano pušta u rad česmu u blizini lokalne osnovne škole. vodovod-ripanj-prikljucak-1328585176-107232.jpg
preljepo!
Posted

Jedna od retkih i teško dobavljivih slika Ripanjske železničke stanice... Treba baš skrolovati na google searchu...p-022090071.jpg