Facundo Orellana Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Izgubili su potpuno oštricu društvene kritike otkako plove na režimskom kablovskom sistemu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobre epizode u poslednje dve sezone. Vredno pohvale je Papadubijeva retrospektiva državnih preporuka u borbi sa kovidom. Samocenzura i zamor materijala ih je nekako baš srozao, na moju veliku žalost, iako sam svestan da ovakav format ne može da traje celu deceniju. Najnovije epizode su neka sublimacija Mlađinih jutarnjih fora iz Alarma, to mi je nekako potpuno van konteksta. 1 1
Frank Pembleton Posted July 15, 2020 Posted July 15, 2020 Izgubili su potpuno oštricu društvene kritike otkako plove na režimskom kablovskom sistemu. Na prste jedne ruke se mogu nabrojati dobre epizode u poslednje dve sezone. Vredno pohvale je Papadubijeva retrospektiva državnih preporuka u borbi sa kovidom. Samocenzura i zamor materijala ih je nekako baš srozao, na moju veliku žalost, iako sam svestan da ovakav format ne može da traje celu deceniju. Najnovije epizode su neka sublimacija Mlađinih jutarnjih fora iz Alarma, to mi je nekako potpuno van konteksta.Mislim da je zamor materijala[emoji769].... Shiit has hit the fan!
zorglub Posted July 26, 2020 Posted July 26, 2020 U proseku, bolji nego ikad. Ne da nisu otupeli, već su se popravili značajno. Ovo važi od jesenas, nakon što sam opet počeo da ih gledam posle skoro godine pauze.
nisam ja Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 (edited) 10 godina Daškenta i Los Mlanđelesa. Edited March 14, 2021 by nisam ja 1
slepa živana Posted March 14, 2021 Posted March 14, 2021 13 hours ago, nisam ja said: 10 godina Daškenta i Los Mlanđelesa. daleta, autora hit singla "hej devojke, sve ste prelepe"?
Recommended Posts