Frank Pembleton Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 36 minutes ago, kud u maglu Simoviću said: jeste. ranije su ubadali sa svakom trećom, sad je potanje dal ubodu dve tri dobre po sezoni Jbga presli na superstar izgubio se izvortm 1 arhivatorsko gnezdo....
James Marshall Posted January 29, 2020 Posted January 29, 2020 Prva polusezona ili možda čak i sezona je bog bogova, svaka je dobra. Ima tu patinu i neopterećenost. Poslije su ubadali sve rjeđe, a ja sam prestao da pratim prije jedno 2 sezone. Nekako mi preraslo u obavezu, pa me smorilo.
Skyhighatrist Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Mora da bude neka mućke dp epizoda uskoro
Skyhighatrist Posted February 3, 2020 Posted February 3, 2020 Evo ga i u blokovima Sir David jason juče proslavio 80. rođendan
Skyhighatrist Posted February 5, 2020 Posted February 5, 2020 Gavran https://www.youtube.com/watch?v=lG8Jnt5FeTc gledam stare epizode redom, svašta tu dobro ima...
colonelo Posted February 7, 2020 Posted February 7, 2020 Večeras bi trebala biti epizoda sa Bojsijem.
dvb-t manijak Posted April 18, 2020 Posted April 18, 2020 Baš šteta što su sada otišli na pauzu. Kad vidim moju ženu kako se (ne)snalazi u home office često pomislim na Čvarkova kako, iz kokošinjca, zumira sa Torbicom i Boškićem. Da bar urade specjial.
kud u maglu Simoviću Posted May 28, 2020 Posted May 28, 2020 odlična im je bila prva posle pauze, posle su smorili sa onim biljanom ristićem
Recommended Posts