Timmy Posted April 26, 2018 Posted April 26, 2018 Bas dodjoh da okacim. Lepo od njih sto rade tako...
kud u maglu Simoviću Posted April 27, 2018 Posted April 27, 2018 (edited) Edited April 27, 2018 by kud u maglu Simoviću
Jeremija Posted February 5, 2019 Posted February 5, 2019 E, koliko sam čuo, imali su odličnu ponudu od Šolakove strane TOP-a, ali su se ipak odlučili za mts. Samo vi finansirajte Uzbudiljnik...
Frank Pembleton Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Jbga, vreme da se naplati... A koliko sam čuo MTS je "All in..." Sipaju pare ko nenormalni, ljudima nude "blanko čekove" potpuna šizofrenija...
Timmy Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 Neka su uzeli pare. Ako je iko zaslužio, oni su.. A da li su prešli na tamnu stranu, vreme će pokazati.
pbg12345 Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 10 minutes ago, Frank Pembleton said: Jbga, vreme da se naplati... A koliko sam čuo MTS je "All in..." Sipaju pare ko nenormalni, ljudima nude "blanko čekove" potpuna šizofrenija... pa zasto da ne, raspolazu nasim novcem jebo im pas mater svima odreda
Frank Pembleton Posted February 6, 2019 Posted February 6, 2019 49 minutes ago, pbg12345 said: pa zasto da ne, raspolazu nasim novcem jebo im pas mater svima odreda Pa to... Da se izvuku pare dok ne dogori do noktiju, i počne da se prodaje i to..
Frank Pembleton Posted February 7, 2019 Posted February 7, 2019 Scenaristima samo želim da im se ne naklati neki "podobni menađer" iz mts i krene da rediguje tekstove. Nije da bi bilo iznenađenje...
kud u maglu Simoviću Posted February 11, 2019 Posted February 11, 2019 počeli digitalni arhivatori. na tragu su onog gdesu bili, ali ipak drugačiji. svakako zaslužuju šansu dok se ne uhodaju i postanu kolko tolko aktuelni sa dogadjajima
Recommended Posts