kud u maglu Simoviću Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 45 minutes ago, mlatko said: bice dobro +1
nisam ja Posted February 5, 2018 Posted February 5, 2018 kacam išao kod drugarice u osnovnoj na rođendane, Banjac bi bio tamo u ulozi starijeg brata :D.
Bright Billy Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 popravili su se dosta u odnosu na jesenju polusezonu...
sekretar Posted March 1, 2018 Posted March 1, 2018 Po meni su isto bolji,Prozivaju vlast malo vise, epizode otvaranja septicke jame i biranja slogana za natalitet meni bas dobre
Timmy Posted March 16, 2018 Posted March 16, 2018 (edited) Nekoliko dobrih poslednjih dana... Jagoda kao Brando Sta je ovo, Niska banja... Jesi ti neki kovrdzavi iz Koteza... kakav batica, kakav buraz.. koji lik, odakle si ti... ovdse se kaze gari, garison, gardru... Edited March 16, 2018 by Timmy
Desmond Bojčinski Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 Ladno omaž Mirku Alviroviću sinoć pustili
Timmy Posted April 5, 2018 Posted April 5, 2018 I mene iznenadilo.. Ko zna, mozda su se licno znali... dobra je epozoda, nasmejao sam se...
Recommended Posts