copkillah Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 14 hours ago, kud u maglu Simoviću said: +1 kao i cela sezona ne bih baš išao tako daleko, meni je bila skroz okej, mada sam ja popustljiv kada nešto volim
mlatko Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Jedna (celosatna) epizoda nedeljno bi bila sasvim dovoljno. Nadam se da ce nastaviti.
James Marshall Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 +1 Pa ovako ne skupe nedjeljno sat vremena programa, a još im je lakše jer je razbijeno na 5 epizoda
mlatko Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ne secam se celosatnih, bilo jednom nedeljno? Priznajem prestao sam da pratim redovno posle neke 200. epizode, ali mi bude drago da vidim da rade jos i ne predaju se. Nesto jeste da se menja.
James Marshall Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ma ovi ng specijali npr. su bili po sat vremena, pa se pogubr.
mlatko Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Ma ovi ng specijali npr. su bili po sat vremena, pa se pogubr.Cenim da za njihov rad na dnevnopolitickim i drustvenopoucnim temama kratke epizode bolje prolaze sto se tice pripreme, snimanja i obrade. ali mislim da bi jedna epizoda za vikend bolje prolazila kod publike, ali ne onaj kolaz sto sad ima nego jedan nedeljni pregled uz dve-tri glavne teme. Ove dnevne epizodice su mi nekako postale usiljene, kao pravi drzavni posao. kloakisanje
Timmy Posted January 7, 2018 Posted January 7, 2018 Nacuo sam da ih je poprilcno smorila cenzura kojoj su bili izlozeni i da je to glavni razlog kraja. A da se pridruzim sa kapom dole na uradjenom u poslednjih 5 godina. Meni je Cvarkov uvek bio najbolji lik. A gluma Banjca je za Oskara. Bukvalno to mislim.
notenoughreasonsforclaire Posted January 23, 2018 Posted January 23, 2018 Na dodeli NIN-a bili pretanki, nije im to potrebno, arčenje bez ikakvog povoda.
gospa buba Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 mozda su prodali? dnevnjaku sent from bubamoto
Timmy Posted February 2, 2018 Posted February 2, 2018 Ne priznajem ih bey Cvarkova! Al ne verujem da bi se usudili,..
Recommended Posts