Ardian Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Ja bih ovo gasio polako. I poceo sa nekom apgrejdovanom Nocnom Smenom ...
ToniAdams Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 nisam gleo kraj, al glupo bi bilo da ugase, tim pre sto ce u narednom periodu kapiram imati vise materijala nego ikad za zajebavanciju. torbica je ipak najbolji, ko da su na osnovu njegovog lika pravili zemljake a ne obratno.
porucnik vasic Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Тони Чварков је још бољи. Срео сам барем четворицу у мојој ближој фамилији...
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 5 hours ago, ToniAdams said: nisam gleo kraj, al glupo bi bilo da ugase, tim pre sto ce u narednom periodu kapiram imati vise materijala nego ikad za zajebavanciju. torbica je ipak najbolji, ko da su na osnovu njegovog lika pravili zemljake a ne obratno. ne znam kako kad je čvarkov otišao u penziju. ofis sa torbicom i boškićem, nekako ne ide
radisa Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 [emoji38]ol: a da mu torbica bude šefNe, već Boškić... [emoji38]ol:
gospa buba Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 kako da kazem, svakavi uzasi su moguci. ali imam utisak da se autorima to ne radi vishe...sent from bubamoto
foto Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 Ja zaista skidam kapu ljudima koji su ovde napravili nesto, bilo sta, od 1000 epizoda a da je preovladjujuci utisak o tome pozitivan. Takodje im i skidam sesir zato jer su resili da zavrse serijal. Rados bi to terao do desetiljada minimum.
kud u maglu Simoviću Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 2 minutes ago, foto said: Ja zaista skidam kapu ljudima koji su ovde napravili nesto, bilo sta, od 1000 epizoda a da je preovladjujuci utisak o tome pozitivan. Takodje im i skidam sesir zato jer su resili da zavrse serijal. Rados bi to terao do desetiljada minimum. +milion
Frank Pembleton Posted January 5, 2018 Posted January 5, 2018 A vi ste , baš 100% sigurni da oni neće više da rade ovo ?...shiit has hit the fan....
James Marshall Posted January 6, 2018 Posted January 6, 2018 Pa imaju oni dovoljno prostora za eksploatisanje ove priče (predstave, reklame, pojavljivanja, banketi za 8. mart) ali realno odavno su oni zaglavili sa ovom pričom, što je i logično, 1000 epizoda. Kapiram da im je bio smor sam proces stvaranja, plus su sve teže izvlačili fore iz rukava. Hvala i za ovo, jedna od rijetkih svijetlih tačaka u Srbiji od 2012. godine.
Recommended Posts