Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Pa nije njima Državni posao prva stvar koju rade, tu su uboli zlatnu žicu ali bili su i njihovi prethodni radovi solidni, možda bi im i prijalo da ponovo rade neke skečeve u slobodnijem okviru

Posted

ili to. sad su u mašini zahvaljujući državnom poslu, gostovanja predstave po evropi, reklame, a to preorjentisanje zahteva vremena i brdo novih ideja

Posted

Drugo, oni su sad čini mi se vezani za RTV i van ovoga. A i taj dil sa Prvom ili nekim drugim pitanje šta bi sve sadržao, teško da bi bilo to "odradite ovo i ok..."

...xxx....

Posted

Nek naprave pauzu sad, pa ako osete za godinu dve da imaju novog elana nek krenu ponovo. 

Ovo sad je previše i ne moze da ima kvalitet kad snimaju 150-200 epizoda godisnje.

Sa druge strane razumem naravno potrebu da zarade maksimalno od ovoga. Ali bolje i reprize i gostovanja po Becu i Torontu, nego dase muce sa stancanjem novih epizoda.

Na Top kanalu je krenulo od prve epizode i emituju po 4 u paketu. Ima nekoliko ponavljanja svaki dan, pa ko zeli narresnih godinu dana moze sve da pogleda :)

A zaboravio sam koliko su lutali na početku. Torbica prvo ima cerku koja upisuje vojnu akademiju u Moskvi, pa sina jedinca, vozi Golfa dvojku. A Cvarkvov punta. Frau Silovicka nije ziva i tako redom :D

Posted

Nije to toliko "osmišljen projekat" imaju oni i druge stvari u životu. Cenim da ako prekinu to je to...

...xxx....

Posted
43 minutes ago, Timmy said:

Na Top kanalu je krenulo od prve epizode i emituju po 4 u paketu. Ima nekoliko ponavljanja svaki dan, pa ko zeli narresnih godinu dana moze sve da pogleda :)

Ali zasto, kad sve ima ovde?

Posted

Ja ne znam jesam li 10 epizoda ukupno odgledao na TV, čak mi i neobičan taj format :D 

Posted

I ja sam sve gledao na netu. Bas mi zato sad i gust da sad gledam na TVu.

Posted

Ja pustio neko veče na tv, ono, "pusti ispočetka", da drnda u pozadini. I dalje su mi te prve, prvih stotinjak najjače. Imali su kasnije isto dobrih serija kad su povezivali po nekoliko vrhunskih epizoda, ali ove prve, maltene nema slabe. Iako su još uvijek nerazrađeni, tek razvijaju priču, istorijat, lore, nekako imaju šmeka te stare epizode. Pogotovo dok se Čvarkov i Torbica trpaju intenzivno (eh, taj Đorđe, da sam znao ne bih ni sipao tom pijetlu vijagru...)

Posted

reko je mladja da je top kupio prvih pet sezona drzavnog posla. 

Posted
On 16/12/2017 at 10:16 AM, James Marshall said:

Pa nije njima Državni posao prva stvar koju rade, tu su uboli zlatnu žicu ali bili su i njihovi prethodni radovi solidni, možda bi im i prijalo da ponovo rade neke skečeve u slobodnijem okviru

+1

Odgledati " ratni dnevnici druga uče"

• 3 weeks later...
Posted

"neka, nece nestajati struje.."

" 72 godine je u penziji, ja sam ucinio uslugu ovoj drzavi" "jel moze nesto da se sredi, da se nesto sredi.. da recimo ja vama nedam nista para, a da vi odete" :D

...

i jos mnogo toga

Posted

ne mogu a da ne primetim koliko je Cvijanović bio očajan u ovom ng specijalu :(