maheem Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Boškić je baš u minus fazi Boškić ko naš Velja ujutro na Vocapu
Zli Gli Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ja juce gledao neke epizode i bilo ono kad su Cvarkov i Torbica upali Boskicu na fejs i gledali slike kao neke ribe, najjaci deo bio kad je Torbica zvao sina da ga pita kako se ulazi u to na kompu pa diktirao Cvarkovu www kao fau ve fau ve fau ve
nisam ja Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Ma meni skoro jedan tvoj sremac objašnjavao kako se zapravo ne kaže folcvagen..
I*m with the pilots Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 O kakvom vencanju je rec u toj epizodi (02.10.), nisam bas mnogo pratila prethodnu sezonu?
Frank Pembleton Posted October 8, 2017 Posted October 8, 2017 Boškić ko naš Velja ujutro na VocapuDa znaš...Nego čujem da im propala tezga u Švabiji, pa se prešaltali kod Gangule...
Timmy Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 Posle ne bas sjajne prve nedelje, ova za sada obecava. Odlicne su mi Torbicine kanadske izreke obori ga ko dabar sekvoju i slicno :)
kud u maglu Simoviću Posted October 12, 2017 Posted October 12, 2017 početak sezone je bio dosta tanak, torbica vadi stvar “kako kažu ovi moji gore”
pacey defender Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 Tvoj je momački život, momče sa Balkana, bio zanimljiv kao Perlez ponedeljkom uveče. Mlad je čovek kao gusan. Moraš ga držati zatvorenog, inače....
Frank Pembleton Posted October 13, 2017 Posted October 13, 2017 U subotu izvlače neke nagrade u nagradnoj igri, gledao probu, bilo spektakularno... ....shit has hit the fan...
Timmy Posted November 9, 2017 Posted November 9, 2017 Torbicu za selektora :D Mislim da su ovde zavrsnu scenu snimalik mnogo puta, tacno ih zamisljam kako svi pucaju od smeha dok ovo izvode
Desmond Bojčinski Posted November 11, 2017 Posted November 11, 2017 Mislim da su ovde zavrsnu scenu snimalik mnogo puta, tacno ih zamisljam kako svi pucaju od smeha dok ovo izvode http://drzavniposao.rs/category/cenzurisano/ Ovde stavljaju fejlove sa snimanja...nekad im se više smejem nego epizodama. Ako bude pokušaja, ovde će ga stave
Recommended Posts