Jump to content

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

Boškić je baš u minus fazi

Boškić je baš u minus fazi

Boškić ko naš Velja ujutro na Vocapu

Ja juce gledao neke epizode i bilo ono kad su Cvarkov i Torbica upali Boskicu na fejs i gledali slike kao neke ribe, najjaci deo bio kad je Torbica zvao sina da ga pita kako se ulazi u to na kompu pa diktirao Cvarkovu www kao fau ve fau ve fau ve  :lolol:

Ma meni skoro jedan tvoj sremac objašnjavao kako se zapravo ne kaže folcvagen..

O kakvom vencanju je rec u toj epizodi (02.10.), nisam bas mnogo pratila prethodnu sezonu?

Boškić ko naš Velja ujutro na Vocapu

Da znaš...

Nego čujem da im propala tezga u Švabiji, pa se prešaltali kod Gangule...

Posle ne bas sjajne prve nedelje, ova za sada obecava. Odlicne su mi Torbicine kanadske izreke obori ga ko dabar sekvoju i slicno :)

početak sezone je bio dosta tanak, torbica vadi stvar

“kako kažu ovi moji gore”

:lolol:

Tvoj je momački život, momče sa Balkana, bio zanimljiv kao Perlez ponedeljkom uveče.

Mlad je čovek kao gusan. Moraš ga držati zatvorenog, inače.... 

:lolol:

U subotu izvlače neke nagrade u nagradnoj igri, gledao probu, bilo spektakularno...

....shit has hit the fan...

Mlad je čovek kao gusan.

:Hail:

• 2 weeks later...

Str Dane od sljive do banane :lolol:

• 3 weeks later...

Torbicu za selektora :D

Mislim da su ovde zavrsnu scenu snimalik mnogo puta, tacno ih zamisljam kako svi pucaju od smeha dok ovo izvode

dobri su cele nedelje  :lolol:

Mislim da su ovde zavrsnu scenu snimalik mnogo puta, tacno ih zamisljam kako svi pucaju od smeha dok ovo izvode

http://drzavniposao.rs/category/cenzurisano/

Ovde stavljaju fejlove sa snimanja...nekad im se više smejem nego epizodama. Ako bude pokušaja, ovde će ga stave