October 8, 20177 yr Ja juce gledao neke epizode i bilo ono kad su Cvarkov i Torbica upali Boskicu na fejs i gledali slike kao neke ribe, najjaci deo bio kad je Torbica zvao sina da ga pita kako se ulazi u to na kompu pa diktirao Cvarkovu www kao fau ve fau ve fau ve
October 8, 20177 yr O kakvom vencanju je rec u toj epizodi (02.10.), nisam bas mnogo pratila prethodnu sezonu?
October 8, 20177 yr Boškić ko naš Velja ujutro na VocapuDa znaš...Nego čujem da im propala tezga u Švabiji, pa se prešaltali kod Gangule...
October 12, 20177 yr Posle ne bas sjajne prve nedelje, ova za sada obecava. Odlicne su mi Torbicine kanadske izreke obori ga ko dabar sekvoju i slicno :)
October 13, 20177 yr Tvoj je momački život, momče sa Balkana, bio zanimljiv kao Perlez ponedeljkom uveče. Mlad je čovek kao gusan. Moraš ga držati zatvorenog, inače....
October 13, 20177 yr U subotu izvlače neke nagrade u nagradnoj igri, gledao probu, bilo spektakularno... ....shit has hit the fan...
November 9, 20177 yr Torbicu za selektora :D Mislim da su ovde zavrsnu scenu snimalik mnogo puta, tacno ih zamisljam kako svi pucaju od smeha dok ovo izvode
November 11, 20177 yr Mislim da su ovde zavrsnu scenu snimalik mnogo puta, tacno ih zamisljam kako svi pucaju od smeha dok ovo izvode http://drzavniposao.rs/category/cenzurisano/ Ovde stavljaju fejlove sa snimanja...nekad im se više smejem nego epizodama. Ako bude pokušaja, ovde će ga stave