Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Šta im je ova igra "priše/prijehe" ili kako već se zove?

• 3 weeks later...
Posted

Zasto nema epizode od juce? Al prethodne sa Justicijem i Infestis post contactum. :Hail:

.

Posted

dvonedeljna pauza, reko mladja danas u alarmu.

Posted

chega, drzavnog posla ili alarma? :unsure:

Posted

drzavnog posla koji je drzavni posao i moze sebi da dopusti luksuz pauze.

alarm ne. koliko muzike, toliko para :)

Posted

ma mislim da ne bude iznenadnog isticanja ugovora itakoto.

ove druge drzimo u ropstvu i penjemo nadrvo. to je jasno.

Posted

Meni neko rece da su otisli u London zbog predstave :)

Posted

ma mislim da ne bude iznenadnog isticanja ugovora itakoto.

nije ti baš ni malo čudno da je za ulogu Velinka Klaća castovan Ćustić sa spiska 650 velikana, a ne recimo Ejdus ili Sergej? :fantom:

• 2 weeks later...
Posted

nije ti baš ni malo čudno da je za ulogu Velinka Klaća castovan Ćustić sa spiska 650 velikana, a ne recimo Ejdus ili Sergej? :fantom:

Па за разлику од њих двојице он је глумац. :fantom:

Posted (edited)

ne. nisam gledala.

edip. velinko klac kolko kapiram treba da je ljakse ili ne? ako da, najbolji je njihov ljakse. skoro pa poruka ^_^

Edited by gospa buba
Posted

Velinko Klać je pomalo ruralni lik, Krajišnik (to nije tip uloga za Ejdusa), koji je blizu penzije (to već nije za Sergeja, iako su i Banjac i Škorić mlađi od njega).

Ćustić je tu bio dosta dobar izbor. Negdje sam čuo da je Škorićeva želja bila da tu ulogu igra Josip Pejaković, ali im nije bio dostupan.

S druge strane, nekoliko epizoda kasnije, u seriji se pojavio i Nikola Đuričko...

Posted

Velinko Klać je pomalo ruralni lik, Krajišnik (to nije tip uloga za Ejdusa), koji je blizu penzije (to već nije za Sergeja, iako su i Banjac i Škorić mlađi od njega).

Ćustić je tu bio dosta dobar izbor. Negdje sam čuo da je Škorićeva želja bila da tu ulogu igra Josip Pejaković, ali im nije bio dostupan.

S druge strane, nekoliko epizoda kasnije, u seriji se pojavio i Nikola Đuričko...

О чему ми дискутујемо...ејдус као Клаћ... :lolol:

Posted (edited)

О чему ми дискутујемо...ејдус као Клаћ... :lolol:

pa ono, jeste malo... previshe cheshki :lolol:

Edited by gospa buba