Mil@n Posted March 13, 2017 Posted March 13, 2017 (edited) Poslušajte ali pažljivo šta je Lazar Malinački rekao u svojoj knjizi... :D Jbt čovek je genije, ge-ni-je. https://youtu.be/pEuT44x6kAM?t=4m10s Edited March 13, 2017 by Mil@n
Desmond Bojčinski Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Šta im je ova igra "priše/prijehe" ili kako već se zove?
Timmy Posted April 4, 2017 Posted April 4, 2017 Zasto nema epizode od juce? Al prethodne sa Justicijem i Infestis post contactum. . .
darling Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 drzavnog posla koji je drzavni posao i moze sebi da dopusti luksuz pauze. alarm ne. koliko muzike, toliko para :)
gospa buba Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 ma mislim da ne bude iznenadnog isticanja ugovora itakoto. ove druge drzimo u ropstvu i penjemo nadrvo. to je jasno.
pantelia Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 Meni neko rece da su otisli u London zbog predstave :)
omiljeni Posted April 5, 2017 Posted April 5, 2017 ma mislim da ne bude iznenadnog isticanja ugovora itakoto. nije ti baš ni malo čudno da je za ulogu Velinka Klaća castovan Ćustić sa spiska 650 velikana, a ne recimo Ejdus ili Sergej?
porucnik vasic Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 nije ti baš ni malo čudno da je za ulogu Velinka Klaća castovan Ćustić sa spiska 650 velikana, a ne recimo Ejdus ili Sergej? Па за разлику од њих двојице он је глумац.
gospa buba Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) nije ti baš ni malo čudno da je za ulogu Velinka Klaća castovan Ćustić sa spiska 650 velikana, a ne recimo Ejdus ili Sergej? ne. nisam gledala. edip. velinko klac kolko kapiram treba da je ljakse ili ne? ako da, najbolji je njihov ljakse. skoro pa poruka ^_^ Edited April 19, 2017 by gospa buba
colonelo Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Velinko Klać je pomalo ruralni lik, Krajišnik (to nije tip uloga za Ejdusa), koji je blizu penzije (to već nije za Sergeja, iako su i Banjac i Škorić mlađi od njega). Ćustić je tu bio dosta dobar izbor. Negdje sam čuo da je Škorićeva želja bila da tu ulogu igra Josip Pejaković, ali im nije bio dostupan. S druge strane, nekoliko epizoda kasnije, u seriji se pojavio i Nikola Đuričko...
porucnik vasic Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Velinko Klać je pomalo ruralni lik, Krajišnik (to nije tip uloga za Ejdusa), koji je blizu penzije (to već nije za Sergeja, iako su i Banjac i Škorić mlađi od njega). Ćustić je tu bio dosta dobar izbor. Negdje sam čuo da je Škorićeva želja bila da tu ulogu igra Josip Pejaković, ali im nije bio dostupan. S druge strane, nekoliko epizoda kasnije, u seriji se pojavio i Nikola Đuričko... О чему ми дискутујемо...ејдус као Клаћ...
gospa buba Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 (edited) О чему ми дискутујемо...ејдус као Клаћ... pa ono, jeste malo... previshe cheshki Edited April 19, 2017 by gospa buba
Recommended Posts