Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

1200 rsd karta, ako ide dvoje nije to baš mala donacija :)

(mislim da su stvarno preterali sa cenom.)

Posted

Bila je 800 dinara za onu prvu predstavu u Pozoristu mladih u NS.. Mozda su sad dodali neke specijalne efekte :D..

Posted

Specijalni efekat zvani zakon ponude i potražnje :lolol:   (sasvim legitimno, dodaću)

Posted

Pa da.

Ako su im rasprodate predstave, zasto da ne uzmu vise love. Kad ce da iskoriste popularnost, ako ne sad kad su na vrhuncu..

Posted

Ove tri epizode sa dating sajtom su PLAKANJE. Umreh, najbolje mi do sada!

I moram da primetim da Boškić glumi barem duplo bolje nego pre recimo 2 sezone.

Banjac je jednostavno nenormalno talentovan. Ne kontam priče "loša epizoda", svaki sekund sa njim u kadru mi je kvalitet. Od priče, do ništa manje mimike, facijalnih ekspresija i gestikulacija. Retko, baš retko smešan čovek. :Hail:

Posted

Ove tri epizode sa dating sajtom su PLAKANJE. Umreh, najbolje mi do sada!

I moram da primetim da Boškić glumi barem duplo bolje nego pre recimo 2 sezone.

Banjac je jednostavno nenormalno talentovan. Ne kontam priče "loša epizoda", svaki sekund sa njim u kadru mi je kvalitet. Od priče, do ništa manje mimike, facijalnih ekspresija i gestikulacija. Retko, baš retko smešan čovek. :Hail:

Да се и нас двојица сложимо једном.

Posted

1200 rsd karta, ako ide dvoje nije to baš mala donacija :)

(mislim da su stvarno preterali sa cenom.)

Tojeto ne idem sigurno :ss1:

Posted

ovaj jučerašnji početak o nato/otan obećava

Posted

Epizoda Maskota (3.3.) nista specijalno ali me teleportovalo u vreme nagradne igre na SOS kanalu kada je bilo potrebno da se na telefon javis sa "SOS kanal" u nadi da ce te pozvati bas tvoj fiksni i pokloniti nagradu :D

Jaooo kad se samo setim svih tih fora i fazona™ i spustanja slusalice neupucenih prijatelja.

Posted

Неће моје дијете да ради пре завршене основне. :s_c:

Posted

Joj šta je ovo gdje ovog najnetalentovanijeg od cijele ekipe Dnevnjaka da ubace, nisam uspio do kraja da izguram epizodu.

• 2 weeks later...
Posted

:ziga: