February 19, 20169 yr 1200 rsd karta, ako ide dvoje nije to baš mala donacija :) (mislim da su stvarno preterali sa cenom.)
February 19, 20169 yr Bila je 800 dinara za onu prvu predstavu u Pozoristu mladih u NS.. Mozda su sad dodali neke specijalne efekte :D..
February 19, 20169 yr Pa da. Ako su im rasprodate predstave, zasto da ne uzmu vise love. Kad ce da iskoriste popularnost, ako ne sad kad su na vrhuncu..
February 19, 20169 yr Ove tri epizode sa dating sajtom su PLAKANJE. Umreh, najbolje mi do sada! I moram da primetim da Boškić glumi barem duplo bolje nego pre recimo 2 sezone. Banjac je jednostavno nenormalno talentovan. Ne kontam priče "loša epizoda", svaki sekund sa njim u kadru mi je kvalitet. Od priče, do ništa manje mimike, facijalnih ekspresija i gestikulacija. Retko, baš retko smešan čovek.
February 20, 20169 yr Ove tri epizode sa dating sajtom su PLAKANJE. Umreh, najbolje mi do sada! I moram da primetim da Boškić glumi barem duplo bolje nego pre recimo 2 sezone. Banjac je jednostavno nenormalno talentovan. Ne kontam priče "loša epizoda", svaki sekund sa njim u kadru mi je kvalitet. Od priče, do ništa manje mimike, facijalnih ekspresija i gestikulacija. Retko, baš retko smešan čovek. Да се и нас двојица сложимо једном.
February 20, 20169 yr 1200 rsd karta, ako ide dvoje nije to baš mala donacija :) (mislim da su stvarno preterali sa cenom.) Tojeto ne idem sigurno
March 8, 20169 yr Epizoda Maskota (3.3.) nista specijalno ali me teleportovalo u vreme nagradne igre na SOS kanalu kada je bilo potrebno da se na telefon javis sa "SOS kanal" u nadi da ce te pozvati bas tvoj fiksni i pokloniti nagradu :D Jaooo kad se samo setim svih tih fora i fazona i spustanja slusalice neupucenih prijatelja.
March 10, 20169 yr Joj šta je ovo gdje ovog najnetalentovanijeg od cijele ekipe Dnevnjaka da ubace, nisam uspio do kraja da izguram epizodu.