svashtabezneshto Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 1200 rsd karta, ako ide dvoje nije to baš mala donacija :) (mislim da su stvarno preterali sa cenom.)
Jimmy Kowalski Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Bila je 800 dinara za onu prvu predstavu u Pozoristu mladih u NS.. Mozda su sad dodali neke specijalne efekte :D..
James Marshall Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Specijalni efekat zvani zakon ponude i potražnje (sasvim legitimno, dodaću)
Jimmy Kowalski Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Pa da. Ako su im rasprodate predstave, zasto da ne uzmu vise love. Kad ce da iskoriste popularnost, ako ne sad kad su na vrhuncu..
Mil@n Posted February 19, 2016 Posted February 19, 2016 Ove tri epizode sa dating sajtom su PLAKANJE. Umreh, najbolje mi do sada! I moram da primetim da Boškić glumi barem duplo bolje nego pre recimo 2 sezone. Banjac je jednostavno nenormalno talentovan. Ne kontam priče "loša epizoda", svaki sekund sa njim u kadru mi je kvalitet. Od priče, do ništa manje mimike, facijalnih ekspresija i gestikulacija. Retko, baš retko smešan čovek.
porucnik vasic Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 Ove tri epizode sa dating sajtom su PLAKANJE. Umreh, najbolje mi do sada! I moram da primetim da Boškić glumi barem duplo bolje nego pre recimo 2 sezone. Banjac je jednostavno nenormalno talentovan. Ne kontam priče "loša epizoda", svaki sekund sa njim u kadru mi je kvalitet. Od priče, do ništa manje mimike, facijalnih ekspresija i gestikulacija. Retko, baš retko smešan čovek. Да се и нас двојица сложимо једном.
John Coltrane Posted February 20, 2016 Posted February 20, 2016 1200 rsd karta, ako ide dvoje nije to baš mala donacija :) (mislim da su stvarno preterali sa cenom.) Tojeto ne idem sigurno
kud u maglu Simoviću Posted March 2, 2016 Posted March 2, 2016 ovaj jučerašnji početak o nato/otan obećava
John Coltrane Posted March 8, 2016 Posted March 8, 2016 Epizoda Maskota (3.3.) nista specijalno ali me teleportovalo u vreme nagradne igre na SOS kanalu kada je bilo potrebno da se na telefon javis sa "SOS kanal" u nadi da ce te pozvati bas tvoj fiksni i pokloniti nagradu :D Jaooo kad se samo setim svih tih fora i fazona i spustanja slusalice neupucenih prijatelja.
porucnik vasic Posted March 9, 2016 Posted March 9, 2016 Неће моје дијете да ради пре завршене основне.
James Marshall Posted March 10, 2016 Posted March 10, 2016 Joj šta je ovo gdje ovog najnetalentovanijeg od cijele ekipe Dnevnjaka da ubace, nisam uspio do kraja da izguram epizodu.
Recommended Posts