Jump to content

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

Featured Replies

Pravilno je "Ulica Jova Torbice"

• Replies 1.5k
  • Views 232.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

Posted Images

Ovo ću ja da okačim. Ionako mi enterijer ko u poreskoj upravi.

Sta ja da kazem. Sedim na poziciji glavnom arhivatora iako sam Boskic u nasoj kancelariji.

ggqtOuz.jpg

Kolega cak ima i istu sjebanu ladicu kao Torbica.

mEyBEF8.jpg

ekran ti gleda na vrata? neiskusno.

pa vidis da kaze da je boskic, obicno se njima tako zalomi :D

Sta ces kad sam baksuz.

Nazalost tu se lista slicnosti ne zavrsava. Napisacu kasnije jos neverovatnih podudarnosti ali moram sad na bazen.

:lol:

kod mene nas isto ima trojica u timu. 90% slučajeva idemo zajedno na klopu i posle toga na kafu. u smokvici nas zovu "državni posao"

kod mene nas isto ima trojica u timu. 90% slučajeva idemo zajedno na klopu i posle toga na kafu. u smokvici nas zovu "državni posao"

wtmil

Pravilno je "Ulica Jova Torbice"

u crnoj gori i u okolini dubrovnika je jova, al u srbiji, bosni, krojesi je jove. jel znamo gde je ovo?! cirilica, srbija, jove...

oba su pravilna, a svako ima prava da kaze kako oce.

Edited by darling

u smokvici 

da se nadje...

da se nadje...

plus, pošto mislim da radi u airport cityju, tamo ima maxi sa kuvanom hranom gde jedu pravi muškarci.

Zamolio bih te da nikad vise ali nikad vise u jednoj recenici ne pominjes zajedno smokvicu i drzavni posao.

plus, pošto mislim da radi u airport cityju, tamo ima maxi sa kuvanom hranom gde jedu pravi muškarci.

Hm, nekad se pitam kako znas sve to  :fantom:

osim maxija ima jos postenih mesta sa hranom u okolini... smokvica je za one koji bi da izgledaju vazno u onim odelima dok srcu neku limunanu i jedu neku bezukusnu hranu... plus za bgd udavace da osmotre potencijalni plen... 

Hm, nekad se pitam kako znas sve to  :fantom:

osim maxija ima jos postenih mesta sa hranom u okolini... smokvica je za one koji bi da izgledaju vazno u onim odelima dok srcu neku limunanu i jedu neku bezukusnu hranu... plus za bgd udavace da osmotre potencijalni plen... 

say no more

wtmil

jbg nema apsolutno ništa drugo u okolini savograda

just for the record: na spratu je dobar restoran linijskog tipa sa jagnjetinom po popularnim cenama i u smokvici čitam isključivo kurir.

====

inače je užasno koliko ste puni predrasuda  :yucky:

Edited by Ravanelli