bags Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Ovo ću ja da okačim. Ionako mi enterijer ko u poreskoj upravi. Sta ja da kazem. Sedim na poziciji glavnom arhivatora iako sam Boskic u nasoj kancelariji. Kolega cak ima i istu sjebanu ladicu kao Torbica.
pbg12345 Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 pa vidis da kaze da je boskic, obicno se njima tako zalomi :D
bags Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Sta ces kad sam baksuz. Nazalost tu se lista slicnosti ne zavrsava. Napisacu kasnije jos neverovatnih podudarnosti ali moram sad na bazen.
Ravanelli Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 kod mene nas isto ima trojica u timu. 90% slučajeva idemo zajedno na klopu i posle toga na kafu. u smokvici nas zovu "državni posao"
teacher Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 kod mene nas isto ima trojica u timu. 90% slučajeva idemo zajedno na klopu i posle toga na kafu. u smokvici nas zovu "državni posao" wtmil
darling Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) Pravilno je "Ulica Jova Torbice" u crnoj gori i u okolini dubrovnika je jova, al u srbiji, bosni, krojesi je jove. jel znamo gde je ovo?! cirilica, srbija, jove... oba su pravilna, a svako ima prava da kaze kako oce. Edited January 22, 2015 by darling
teacher Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 da se nadje... plus, pošto mislim da radi u airport cityju, tamo ima maxi sa kuvanom hranom gde jedu pravi muškarci.
Moća Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 kod mene nas isto ima trojica u timu. 90% slučajeva idemo zajedno na klopu i posle toga na kafu. u smokvici nas zovu "državni posao" Zamolio bih te da nikad vise ali nikad vise u jednoj recenici ne pominjes zajedno smokvicu i drzavni posao.
nera Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 plus, pošto mislim da radi u airport cityju, tamo ima maxi sa kuvanom hranom gde jedu pravi muškarci. Hm, nekad se pitam kako znas sve to osim maxija ima jos postenih mesta sa hranom u okolini... smokvica je za one koji bi da izgledaju vazno u onim odelima dok srcu neku limunanu i jedu neku bezukusnu hranu... plus za bgd udavace da osmotre potencijalni plen...
teacher Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 Hm, nekad se pitam kako znas sve to osim maxija ima jos postenih mesta sa hranom u okolini... smokvica je za one koji bi da izgledaju vazno u onim odelima dok srcu neku limunanu i jedu neku bezukusnu hranu... plus za bgd udavace da osmotre potencijalni plen... say no more
Ravanelli Posted January 22, 2015 Posted January 22, 2015 (edited) wtmil jbg nema apsolutno ništa drugo u okolini savograda just for the record: na spratu je dobar restoran linijskog tipa sa jagnjetinom po popularnim cenama i u smokvici čitam isključivo kurir. ==== inače je užasno koliko ste puni predrasuda Edited January 22, 2015 by Ravanelli
Recommended Posts