November 12, 201410 yr Meni je kraj epizode Hal 9000 apsolutno ludilo, kad krene car da prebacuje onu kosku po stolu kao uvod u ono što sledi... Msm da sam odgledao jedno 20 puta Banjac je neopisivo dobar kao Čvarkov. Neopisivo.
November 12, 201410 yr odlican je banjac, ali je skoric sa torbicom maestralan. potrebno je poznavati taj krajiski milje da bi se razumelo koliko je on tu ustvari objasnio u detaljima. epizoda teretana, na primer, kada se on pojavljuje u trikou i cipelama. to je to, krajisnici, jednostavno, kada predju odredjenu zivotnu dob, ne poseduju patike.
November 14, 201410 yr Uf, epizoda sa kumom borom odlična! Sent from my iPad using Tapatalk HD Gledao na poslu i ekipa tek pred kraj skapirala i onda salve odusevljenja!
November 14, 201410 yr meni pilaterala odlična. gledam ih svaku petu epizodu epizoda teretana, na primer, kada se on pojavljuje u trikou i cipelama. to je to, krajisnici, jednostavno, kada predju odredjenu zivotnu dob, ne poseduju patike. dobra teorija. mislim da važi i za herzegovce. bivšin ćale ih furao i na trendžu i na farke i po kući kao papuče. Edited November 14, 201410 yr by Ravanelli
November 14, 201410 yr nije to teorija, uzorak je u mom slucaju ogroman (cela rodbina, svi caletovi ortaci, jos gomila ljudi oko njih). nikoga od njih, a da ima preko 40 godina, recimo, nikada nisam video u patikama. pilaterala vaistinu odlicna, cvarkov izdominirao.
November 25, 201410 yr Mene zena hoce da izbaci koliko se danima smijem na mokrogorse hobite: http://drzavniposao.rs/exkluzimno/mokrogorski-hobit-2/ A cak je i ministar Magla uradjen korektno. Edited November 25, 201410 yr by bags
January 3, 201510 yr Mene zena hoce da izbaci koliko se danima smijem na mokrogorse hobite: http://drzavniposao.rs/exkluzimno/mokrogorski-hobit-2/ "Jesu li pravoslavni?" Edited January 3, 201510 yr by Glas RazumaN
January 3, 201510 yr vs moram sad da odgledam ponovo i proslogodisnju, pa da procenim koja je bolja :) Edited January 3, 201510 yr by ZSNj
January 3, 201510 yr "Nikoljdan" super, trajala taman 2 minuta, a stigli da uglave tri sekunde "Dan kada sam ostao sam" KUD Idijota.