ToniAdams Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 smrzavanje. u je, kad se desi da ubodu, ubodu.
scab Posted October 12, 2014 Posted October 12, 2014 smrzavanje. uh da, ta je baš heavy. nego, prilično neopaženo prošla ona 'tajni prolaz' epizoda sa zvonkom bogdanom...
Aće Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 al su se uspalili veliki srbi i srpkinje slatko rusko govno jbg. https://www.facebook.com/drzavniposo/posts/576463032483750
Aće Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 moram izdvojiti malo Иван Видаковић Pa kad je admin pola madjar,pola ustasa! Like · Reply · 16 · Милан Илић A gay parada ok? Like · Reply · 14 · 2 hrs Вук-и-Јана Ђорђевић Због тога што сте поделили на својој страници ово љигаво и јадно срање, нећу више да пратим вашу страницу на фејсбуку, ђубрад једна фашистичка. ДРАГАН СТЕВИЋ Jebemo vašu mamu admine dragi !!! Јасмина Мавреновић Овај текст је сраман. Да ли иза њега стварно стоји "Државни посао"? Да, парада је подршка Путину и једној другачијој визији будућности ове земље. Колико видим, већина тако мисли. Владимир Гавриловић Smatram da se ovaj link treba skinuti pod hitno sa ove stranice. Narusava ugled emisije , sa licnim stavom administratora ili ko je vec u pozadini. Dimitrije Dimic kako sam ja glup a ja mislio ovo stranica od trojice naj momaka u Srbiji kad ono cvrc Milojka sunce te ogrizlo pa kako ti padne na pamet ovakve stvari da napises aj sad lepo ponovo procitaj sta si napisao sve analiziraj pa se udari po celu samo nemoj jako znas nekad ume da boli jbt svaki dan kad dodjem sa posla upalim govno od kompa vidim sranja svuda ugledam Drzavni Posao kliknem i lepo se nasmejem a sad proliv zasto samo reci zasto koristis slobodu govora slobodu izrazavanja nije ti ovo dobro ispalo ni malo prika moj izvini al je tako
Aće Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 (edited) ne mogu. ja sam politicki progonjen na forumu. i moram priznati, malo zastrasujuce je to. svi ti bi ocas posla kitili tenkove cvecem, samo da se zapute ka autoputu. Edited October 14, 2014 by Aće
ficfiric Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Ne verujem da bi ih kitili... e al' kad bi ruski dosli ovde, skidali bi jakne i njima pokrivali bare da slucajno tenkovi ne umrljaju gusenice
Frile Posted October 14, 2014 Posted October 14, 2014 Oboren dominomagazin.com (linkovan na fb strani), stranivlasniktm je večeras tako odlučio
Кристофер Лумумбо Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 poceli su da smaraju plus nemaju muda.
Verterdegete Posted November 12, 2014 Posted November 12, 2014 poceli su da smaraju plus nemaju muda. Lol. taman i ja dodjoh da kazem isto.
Recommended Posts