February 17, 201411 yr Torbicin ulazak u kancelariju :0.6: Trebali su da završe sa Boškićem dok je pevao "Poludeću", malo im je bzvz kraj, ali sve u svemu odlična!
February 17, 201411 yr To je zato sto nema sluha! to je zato što su me kao maljo dete maltretirali u školi da gledamo moje pesme, moji snovi po nekoliko puta. od tada ne mogu da smislim mjuzikl kao žanr, bilo filmski bilo onaj terazijski. čak ni simpsone koji su običavali po sezoni da prirede po koji nisam gledao. mjuzikl je treš, precenjeni treš.
February 19, 201411 yr Odgledao sam ovu epizodu nekoliko puta. Ima nekoliko momenata gde se oni sami jedva suzdržavaju da ne prsnu od smeha .
February 20, 201411 yr Trebali su da završe sa Boškićem dok je pevao "Poludeću", malo im je bzvz kraj, ali sve u svemu odlična! meni dobar kraj. taj lik na kraju ti je bisi. radio je kulinarstvo u ckm-u, ako si čitao. često vrti dobre mjuze po klubovima u ns
February 20, 201411 yr meni dobar kraj. taj lik na kraju ti je bisi. radio je kulinarstvo u ckm-u, ako si čitao. često vrti dobre mjuze po klubovima u ns bc action, vidim da mi je poznat odnekud.
February 26, 201411 yr na 3:05 daško i mlađa o šok žvakama omaž pušenju u prvih minut, da gledamo film američki. drugi put isto, isto sa magdom. Edited February 26, 201411 yr by Ravanelli