copkillah Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 plakao sam na kraju Ali bukvalno jedan u top 5 momenata Državnog posla IKADA
LeoWestermann Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 Torbicin ulazak u kancelariju :0.6: Trebali su da završe sa Boškićem dok je pevao "Poludeću", malo im je bzvz kraj, ali sve u svemu odlična!
kud u maglu Simoviću Posted February 17, 2014 Posted February 17, 2014 To je zato sto nema sluha! to je zato što su me kao maljo dete maltretirali u školi da gledamo moje pesme, moji snovi po nekoliko puta. od tada ne mogu da smislim mjuzikl kao žanr, bilo filmski bilo onaj terazijski. čak ni simpsone koji su običavali po sezoni da prirede po koji nisam gledao. mjuzikl je treš, precenjeni treš.
giuseppe Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 Samo čika Đorđe ima sluha, ostali beznadežni...
slepa živana Posted February 18, 2014 Posted February 18, 2014 iz ove naše firme đe bi ovo mi je od sutra himna
LeoWestermann Posted February 19, 2014 Posted February 19, 2014 Odgledao sam ovu epizodu nekoliko puta. Ima nekoliko momenata gde se oni sami jedva suzdržavaju da ne prsnu od smeha .
Ravanelli Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 Trebali su da završe sa Boškićem dok je pevao "Poludeću", malo im je bzvz kraj, ali sve u svemu odlična! meni dobar kraj. taj lik na kraju ti je bisi. radio je kulinarstvo u ckm-u, ako si čitao. često vrti dobre mjuze po klubovima u ns
Кристофер Лумумбо Posted February 20, 2014 Posted February 20, 2014 meni dobar kraj. taj lik na kraju ti je bisi. radio je kulinarstvo u ckm-u, ako si čitao. često vrti dobre mjuze po klubovima u ns bc action, vidim da mi je poznat odnekud.
Ravanelli Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 (edited) na 3:05 daško i mlađa o šok žvakama omaž pušenju u prvih minut, da gledamo film američki. drugi put isto, isto sa magdom. Edited February 26, 2014 by Ravanelli
Recommended Posts