Singer Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Danasnja epizoda - HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!! :0.6:
Frank Pembleton Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 Inicijacija, masoni,...I joguuuurt ...
banatjanin Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=fCoGLUAbbgsahahahahahahahahahahahahahahahahhaa
pacey defender Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ALi na 7: 37 "braći registratorima". :lolol:super što su ostavili, vidi se da snimaju bez korekcija.
Кристофер Лумумбо Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 ako je ovo kod ivanovica za lovu a na rtv za dz mislim da se nece leba najesti. ovo je neprijatno. pa jel mora "mrkinijanci" i te kursadzijeske fore?! jel mora svaki fazon da bude povezan a aktuelnom politickom situacijom?! ne mogu da verujem da ni oni ne vide koliko je ovo nesmesno i koliko je ispod nivoa drzavnog posla.
mlatko Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 ova druga pizoda je ipak bolja, prolazna ocena od mene
ToniAdams Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 meni ovo sa masonima potpuno nesmesno. kosenje je super.
slepa živana Posted September 21, 2013 Posted September 21, 2013 meni ovo sa masonima potpuno nesmesno.to je zato što tvojim žilama ne teče krv drevnih arhivatora, pa ne shvataš.
banatjanin Posted September 24, 2013 Posted September 24, 2013 leleeeeeeehttp://www.youtube.com/watch?v=3U0C-mG8384asocijacije na Orlovi rano lete i Joška je voleo da se sanka
giuseppe Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Opet sam pogodio da je Mlađa pisao gornju epizodu, mislim...Krenuli su piti kahve po Vojvodini, mislim da su uskoro u Zrenjaninu. Ako, i treba, nek namaknu neku kintu.
Singer Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Samo da ih "ne izlizu" zbog popularnosti, odnosno da krenu da se pojavljuju i gde treba i gde ne treba...
Frank Pembleton Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Samo da ih "ne izlizu" zbog popularnosti, odnosno da krenu da se pojavljuju i gde treba i gde ne treba...Ja sam primetio da se Cvarkov slabije pojavljuje na tim tezgama...Valjda covek ima stalni poso ne moze da stigne ;)
Singer Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 Ja sam primetio da se Cvarkov slabije pojavljuje na tim tezgama...Valjda covek ima stalni poso ne moze da stigne ;)A i cini mi se da se "grozi" i izbegava ljude koji ga gledaju kao pajaca, tipa "de se budalasaj malo!"Izgleda da su ljudi vicni dobroj komediji po najmanje "vrcavi" u realnosti, da ne kazem depresivni.Pogledao sam dve-tri izjave gde se vidi da mu nije do zivota a kamoli da nesto sad razglaba na piskava pitanja TV voditeljki.
slepa živana Posted September 27, 2013 Posted September 27, 2013 nijednom pristojnom normalnom čoveku ne može da bude do razglabanja za medije. to je nemoguće.
Recommended Posts