Jump to content
IGNORED

Cverglani kod babe na Pejićevim salašima pevaju Boškićevom bratu "Dođi janje kad se žito žanje"

InvisibleLight

Recommended Posts

Posted

Danasnja epizoda - HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIT!!! :0.6:

Posted

Inicijacija, masoni,...I joguuuurt ...

Posted

ALi na 7: 37 "braći registratorima". :lolol:super što su ostavili, vidi se da snimaju bez korekcija.

Posted

ako je ovo kod ivanovica za lovu a na rtv za dz mislim da se nece leba najesti. ovo je neprijatno. pa jel mora "mrkinijanci" i te kursadzijeske fore?! jel mora svaki fazon da bude povezan a aktuelnom politickom situacijom?! ne mogu da verujem da ni oni ne vide koliko je ovo nesmesno i koliko je ispod nivoa drzavnog posla.

Posted

ova druga pizoda je ipak bolja, prolazna ocena od mene

Posted

meni ovo sa masonima potpuno nesmesno. kosenje je super.

Posted
meni ovo sa masonima potpuno nesmesno.
to je zato što tvojim žilama ne teče krv drevnih arhivatora, pa ne shvataš.
Posted

leleeeeeeehttp://www.youtube.com/watch?v=3U0C-mG8384asocijacije na Orlovi rano lete i Joška je voleo da se sanka :lolol:

Posted

Opet sam pogodio da je Mlađa pisao :fantom: gornju epizodu, mislim...Krenuli su piti kahve po Vojvodini, mislim da su uskoro u Zrenjaninu. Ako, i treba, nek namaknu neku kintu.Gomex-plakat-OmCafe.jpg

Posted

Samo da ih "ne izlizu" zbog popularnosti, odnosno da krenu da se pojavljuju i gde treba i gde ne treba...

Posted
Samo da ih "ne izlizu" zbog popularnosti, odnosno da krenu da se pojavljuju i gde treba i gde ne treba...
Ja sam primetio da se Cvarkov slabije pojavljuje na tim tezgama...Valjda covek ima stalni poso ne moze da stigne ;)
Posted
Ja sam primetio da se Cvarkov slabije pojavljuje na tim tezgama...Valjda covek ima stalni poso ne moze da stigne ;)
A i cini mi se da se "grozi" i izbegava ljude koji ga gledaju kao pajaca, tipa "de se budalasaj malo!"Izgleda da su ljudi vicni dobroj komediji po najmanje "vrcavi" u realnosti, da ne kazem depresivni.Pogledao sam dve-tri izjave gde se vidi da mu nije do zivota a kamoli da nesto sad razglaba na piskava pitanja TV voditeljki.
Posted

nijednom pristojnom normalnom čoveku ne može da bude do razglabanja za medije. to je nemoguće.