InvisibleLight Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 'drzavni poso' i djordje chvarkov lik koje se shiri i po fb i tviterukome to moze biti smesno?
Aće Posted November 29, 2012 Posted November 29, 2012 i meni! ne zna light dimeta pa joj se moze oprostiti
InvisibleLight Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 ja ne kontam, bukvalno ostanem skamenjene face i smorim se dok odgledam (zato sam i odgledala 2 epizode)mada mi je sama preporuka moje mame bila dovoljan indikator jer to sto je njoj smesno meni nije i obrnuto:https://www.youtube....d&v=wJGhTLodF0Qsve mi nekako mnogo uopsteno, predvidivo, ne-lucidno..nema netu twisted notu, kakav humor volimjel vam smesna npr 'dva i po muskarca'?e ja tome umirem skroz :D
radisa Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 jel vam smesna npr 'dva i po muskarca'?e ja tome umirem skroz :DKako-kad...Dime je smešan čim ga vidiš, a takav je od kad ga znam... Jedno 20 godina... Lud čovek, lud... :)
InvisibleLight Posted November 30, 2012 Author Posted November 30, 2012 mislis - slican je liku koga glumi?pa on i najvise deluje da se poistovetio sa likom, da 'glumi sebe'sta znam, mogli su taj potencijal atmosfere kancelarija drzavnih posova, i 'sukob' dodjosha i staaaaaarih nsadjana bolje napisati i odglumitiprevise stereotipno
ficfiric Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 Ne secam se da sam se nasmejao ne neku foru, ali se ne hvatam panicno daljinskog kao kad naletim na bilo koju drugu nasu "komediju".Koliko kontam, ovo se snima svakog dana - svaki dan ide nova epizoda a bavili su se dnevnim temama. Ako se stvarno tako snima kako pretpostavljam, onda kapa dole. Tesko je biti svaki dan raditi novo i biti gledljiv.
luba Posted November 30, 2012 Posted November 30, 2012 ja ne kontam, bukvalno ostanem skamenjene face i smorim se dok odgledam (zato sam i odgledala 2 epizode)mada mi je sama preporuka moje mame bila dovoljan indikator jer to sto je njoj smesno meni nije i obrnuto:https://www.youtube....d&v=wJGhTLodF0Q uf. "idi prijavi se u taj fiksalni savet pa se tamo fiksaj". uf. dosta je fejspalmicno.
189- Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 jel vam smesna npr 'dva i po muskarca'?e ja tome umirem skroz :Dprva sezona je najbolja imo. ali posle dosadi jer se vrti jedno te isti fazon tokom citave serije...ali ima dobrih fora svakako.
mojo Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 Minijature Banjca i Škorića su momentalno nešto najduhovitije na domaćem televizištu, ne da je konkurencija jaka i da uopšte postoji. Nevojvođani stop!
assück Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 pa, bilo mi je malo glupo da primetim, al izgleda da je samo novosadjanima to smesno
mojo Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Vrlo verovatno. Da su umesto bosanca, lale fašiste i mladog lidera u igri neki bošnjak, srbijanac i beograđanin kontam da bih se isto smorio. Mada, gluma je neporecivo dobra. Još su i naturščici u pitanju.
banatjanin Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Minijature Banjca i Škorića su momentalno nešto najduhovitije na domaćem televizištu,potpis.
Duci Simonovic Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Meni su prijatelji žesce nesmesni, a zgrnuli milione, eee živote
Recommended Posts