Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted

Nadam se da će se oporaviti. Čim su ga pustili iz bolnice dan kasnije valjda znači da nije težak šlog. Pregurao je već dva srčana udara.

Posted

To je valjda bilo pre nekoliko dana. Bas su jadno nasi mediji izvestili o ovome. Jebote pa to je jedan Zarko Paspalj!

Posted

Meni je Palja omiljeni igrač iz te Partizanove generacije.

Posted

On uopšte ne jebe preporuke lekara, koliko sam čuo. Ili je to još jedna od priča ...

...shit has hit the fan...

Posted

Dobri Paspalj, kako tako ima loše krvne sudove, baš mi krivo.

jedan od potencijalnih zdrastvenih rizika visokih ljudi

Posted

On uopšte ne jebe preporuke lekara, koliko sam čuo. Ili je to još jedna od priča ...

Ta prica je od pre 20 godina i srecom odavno nije tacna. Jer da nije tako ..

Posted

Viđam ga manje-više svakodnevno u kafiću preko puta zgrade u kojoj živi. Kafa, koka-kola i cigareta uvek...

Posted

"Palja je sada OK, svestan, komunikativan, malo teže priča ali najgore je prošlo", napisao je Vlade Divac u poruci za "Koš"

Isti izvor prenosi da Greg Popovič ne želi da javno govori o Paspaljevoj bolesti, ali je uspeo da stupi u kontakt s Etore Mesinom, jednim od Popovičevih pomoćnika. 

"Svi smo bili veoma zabrinuti, Žarko je osoba koju svi vole i poštuju. Greg Popovič je uradio sve što je bilo u njegovoj moći da pomogne prijatelju. Traži od lekara da ga koliko danas-sutra puste kući, hteo bi da se što pre vrati u Beograd. Ne znam da li će mu dozvoliti, čujem da preporučuju bar dve nedelje mirovanja i terpaiju za oporavak govora",napisao je Mesina. 

Međutim, po svemu sudeći, Paspalj će verovatno već sutra doleteti u Beograd jer je već otišao u Njujork odakle će direktnim letom doći u srpsku prestonicu.

Posted

Uh Jbmti kako zlokobno zvuči "terapija za oporavak govora" ...

Posted

Pa mozdani cesto sjebe govor.

Ma znam , nego imao sam u rodbini slučaj gde je rođak imao , po rečima lekara "manji moždani udar" i on je pričao, " pustite šaku , da vidimo govor i razumevanje to je bitnije za dalje postupanje..."

No ajd da ne palamudimo.

Samo da sve bude ok. Ja računam ako su ga pustili na avion...

Posted

Paspalj mi je bio komšija, puštao preglasno džez. Priča se da se vratio na dve pakle dnevno.

Posted

njegova stvar. jedna cigareta, 5 kutija ili 0

malo je bzvz prica na tu temu, posebno sad kad je covek tesko bolestan

Posted

Jel treba da kao srpski mediji ignorisemo sve oko tih desavanja?