Timmy Posted September 22, 2017 Posted September 22, 2017 FIBA = savezi, što otprilike i znači skraćenica -_- Što se tiče kompromisa sa španskim klubovima, od njih je i krenulo odvajanje od Fibe, a sad gledaju kako da napuste i Acb i da prave novu domaću ligu http://www.eurohoops.net/en/acb/503665/real-barcelona-meet-discuss-creation-new-league-spain/ Sto meni repliciras, samo sam ponovi slicno kao i ti, tj reagovao na Gigsija i ko vec gore bi
Giggsy Posted September 24, 2017 Posted September 24, 2017 Pa da, ali kako sad odjednom da se dogovore sa klubovima, kad je to suština celog pičvajsa između saveza i klubova Zašto bi sad klubovi sarađivali sa savezom, protiv sebe i svog udruženja Onda je on lud sto to prica. Niko ne moze pet klubova da natera da pusti igrace. Savez, doduse, nije kao kod nas. Mi nemamo nikakvo dejstvo na klubove, zato i pricam. Ako se nesto dogovore, bice to svi klubovi ili niko
goofs Posted September 27, 2017 Posted September 27, 2017 FIBA je pre nekoliko dana poslala novi koncept po kojem bi se utakmcie Evrolige igrale utorkom, dok bi od srede do 'sledećeg' ponedeljka igrači bili sa reprezentacijama. a igrace ko jebe, oni su ionako meso, sta je to, samo 9 utakmica u 5 dana dva puta godisnje
pacey defender Posted October 25, 2017 Posted October 25, 2017 Aleksandar Petrović novi izbornik Brazila
Ratamahatta Posted October 26, 2017 Posted October 26, 2017 Pridjoni ode iz Baskonije, otvara se Radonji.
assignment Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Pedro Martinez Sančez preuzima Baskoniju, zatvorilo se Radonji.... Ra se u Zvezdi pokazao odlicno, neznam da li je otisao dobrovoljno, ali cenim da nije racunao da ce u Novembru biti bez posla... Jel mu engleski pravi problem ili sta vec, neznam....
salerokada Posted October 27, 2017 Posted October 27, 2017 Mislim da jeste računao. Pričao je kako ide u NBA da se usavršava.
Apollo Creed Posted October 31, 2017 Posted October 31, 2017 Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic 12 сатипре 12 сати Још Impresivna mastovitost srpskih kosarkaskih zaljubljenika u pogledu nastavka karijere R. Zagorca!Retko vidjen nesklad informacija i realnosti 47 одговори8 ретвитови89 свиђања Одговор 47 Ретвитуј 8 Свиђа ми се 89 Срећко Ђурић @DjuricSrecko ПратиПрати корисника @DjuricSrecko Још Одговор за корисника @MiskoRaznatovic Имаш ли ти информацију где Загорац наставља каријеру :lol:
Tinman Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 Adas Juskevicius (Lietkabelis Panevezys) protiv Buducnosti 7 trojki u prvoj cetvrtini iz osam pokusaja.
levi Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) Odlični su Letonci/Litvanci.. igra im i štreber Peiners iz reprezentacije I braća vaćaroši Zar nije bio neki topic za 7 days Eurocup Edited November 7, 2017 by levi
levi Posted November 7, 2017 Posted November 7, 2017 (edited) A i ako ga ima, ko će ga naći u ovoj šumi topica Dobili ovi vaćaroši na kraju Budućnost, svaka čast Edited November 7, 2017 by levi
Timmy Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Paspalj imao mozdani udar, u USA je na oporavku. Drzi se legendo!
MayDay Posted November 12, 2017 Posted November 12, 2017 Piše u blicu da se dobro oseća i da je kod Grega kući posle jednog dana u bolnici. Dobri Paspalj, kako tako ima loše krvne sudove, baš mi krivo.
Recommended Posts