Jump to content
IGNORED

Basket news

Ros

Recommended Posts

Posted (edited)

Ako Bogdan ode u NBA, naci ce mu neko masno tkivo na kurcu pa ce mu zabraniti. 

Edited by Plajvi
Posted

Je li Milutinov otpisan ili se na njega i dalje racuna?

racuna se na njega, mada ne znam sta ce nam beta kuzmic pored radonjinog kuzmica 2.0

Posted

Slažem se da je Kuzmić bolji, ali nam treba treći centar (pošto je Raduljica siguran).

Računam da Jokić neće igrati. 

Posted

A sto bismo igrali bez Bogdanovica?

Izvinjenje, istripovao sam neku nepostojeću povredu izgleda. 

Posted

Raduljica i Nedovic su ljubimci... S tim sto Nedovic koliko sam pratio po novinama igra dobru sezonu najzad. 

Posted

Kakva je priroda Bjelicine povrede, kad se procenjuje povratak? Ima li sanse da ipak zaigra?

Posted

Valjda će izaći sa prognozom posle operacije. Mislim da nema, stopalo je užasno zajebana povreda, može se ponavljati u nedogled.

Posted

racuna se na njega, mada ne znam sta ce nam beta kuzmic pored radonjinog kuzmica 2.0

Ja mislim da je Milutinov bolji igrac od Kuzmica, samo je ovaj u situaciji koja mu vise odgovara. Usporile su ga cudne odluke od letos.

Posted

Ja mislim da je Milutinov bolji igrac od Kuzmica, samo je ovaj u situaciji koja mu vise odgovara. Usporile su ga cudne odluke od letos.

pa da, zamisljam gde bi milutinov sada bio da je doneo pametnu odluku i dosao letos u zvezdu, plodio bi jace nego kuzmara. ali deo talenta cini i glava, a posto je pokazao da je mamlaz, onda nista. bolje kuzmara

Posted

Mislio sam i na eskiviranje reprezentacije zarad odlaska na letnju ligu, na koju nije ni otisao. A svakako je trebalo da napusti Oly.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Ziv brat Jagoda :) Igra u nekom slovenackom timu koji trenera tata Doncic. Sa 42 godine :Hail:

Posted

Jagoda je pre nekih par nedelja odigrao poslednju tekmu..bila uprilicena mala svecanost, bio sa klincima na parketu.

Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk