Feindouno Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Realno iako su i oni bez dosta bitnih igraca. Kinezi igraju sa U23, Filipinci isprobavaju igrace koji nisu u prvom planu za SP, ostali prosto ne znaju.
Feindouno Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Ubili ih Kinezi u 4/4, 25-9 rezultat. Iranci su sramotno losi u napadu, sutirali trojke 1/21
Mauci Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Kinezi su juce razvalili neke nesrecnike u 1/4 34-1. Nikad lakse pogodjen handicap -39.5.
Feindouno Posted July 12, 2014 Posted July 12, 2014 Indoneziju Ja sam na kraju igrao i -66.5, i to je proslo.
Feindouno Posted July 13, 2014 Posted July 13, 2014 Fenomenalno takmicenje, Indija je upravo dobila Kinu Hendikep bio +43.5
pacey defender Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Praštajte zbog trola jer ne znam da li imamo temu o opremi Preporučite neke duboke patike za rekreativnu košarku, Budžet do 5k, ako može manje bilo bi super. Ove prethodne su se raspale - služile su par godina - red je da se vratim na veoma amatersku scenu u velikom stilu.
goofs Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Mislim da si obrao bostan za te pare :( Ja zadnjih 5-6 godina uvek imam problema sa nabavljanjem patika, sve radnje po gradu koje obidjem imaju istih 5-6 pari koje vrte, sve su neke Elbidji, DiRouz i slicno i kostaju po 15 iljada. U onim outletima kod Arene sam vidjao duboke Nike patike za manje pare (5-6 hiljada), ali te nisu pravljene za basket, mada mogu da posluze, ali ja posto imam slabe zglobove moram nesto cvrsce da nosim.
Belaj Posted July 28, 2014 Posted July 28, 2014 Praštajte zbog trola jer ne znam da li imamo temu o opremi Preporučite neke duboke patike za rekreativnu košarku, Budžet do 5k, ako može manje bilo bi super. Ove prethodne su se raspale - služile su par godina - red je da se vratim na veoma amatersku scenu u velikom stilu. http://www.djaksport.com/nike-muske-patike-air-max-closer-v-n8292 http://www.djaksport.com/adidas-muske-patike-3-series-2012-n10134 Ne znam jesu li čemu, držim ih bukmarkovane već par meseci, sa namerom da se vratim na ultraamatersku scenu u malom stilu. Osećam da će to biti najskuplje patike po broju basketa ikada.
theanswer Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Praštajte zbog trola jer ne znam da li imamo temu o opremi Preporučite neke duboke patike za rekreativnu košarku, Budžet do 5k, ako može manje bilo bi super. Ove prethodne su se raspale - služile su par godina - red je da se vratim na veoma amatersku scenu u velikom stilu. Ja sam ranije svake godine menjao patike jer sam skoro svaki dan visio na basketu na betonu,moj budžet je bio možda do 10k,ali slaba vajda. Onda sam uzeo neke Adidasove pre par godina i nigde im ništa još ne fali,sećam se koštale su 4500,ne razumem se u te modele i ostalo ali ću probati kad budem imao više vremena da ih nađem na netu i okačim,ali baš dosta ljudi ih fura.
pacey defender Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 (edited) momci, hvala. svakako mi ne trebaju DiRouz patike - nisam takve kupovao ni kada sam igrao učestalije i kada je bilo vreme za loženje na takve stvari - tražim nešto što može da sačuva nogu od izvrtanja (zato moraju da budu duboke) i da budu udobne. Ovi moji sa basketa su kupovali neke patike u cenovnom rangu koji mene ograničava (možda 1-2k više) i dosta su zadovoljni ali ne znam o kojim modelima se radi. ako nađete još nešto, okačite ovde. ima li odgovarajuće teme na fitnes potforumu? Edited July 29, 2014 by pacey defender
Töölönlahti Posted July 29, 2014 Posted July 29, 2014 Ima tema na Shoppingu & Udešavanju, mrzi me sad da potražim... Probaj da odeš u Delta/Nike Outlet u Goce Delčeva, tamo ume da se naleti na neki okej stari model, samo je frka oko veličine, boje i tako to standardno.
Timmy Posted August 2, 2014 Posted August 2, 2014 Ne znam gde da stavim. Divac hitno operisao stomak. Vest samo da je van zivotne opasnosti. Svasta jebote.
Recommended Posts