Jump to content
IGNORED

FAF

notenoughreasonsforclaire

Recommended Posts

Posted

Ma ima, piše da su zelenom bojom obojene projekcije za koje je moguće

Doduše, za sada nisam našao ni jednu zelenu :covid19:

• Haha 3
Posted

Pa to sam videla, ali nikako da izadjem na tu zelenu granu :D.

Znaci, tabanaj do bioskopa...

Posted

Taman došao da okačim slike, pokupio sam papirni FAF katalog u Domu Sindikata, ali me Živana preduhitrila :happy:

Posted

Zaboravila sam na sve, pa i na FAF.

Drugarica mi je poklonila kartu jer nije mogla da ide, tako da sam večeras:

- postala svesna da je FAF

- pokupila katalog

- pogledala Vendersov film “Savršeni dani”

Kao i za bilo koji njegov film, uopšte ne umem da kažem da li je film savršen ili sranje, jer taj čovek svet i sve u njemu gleda mojim očima. Ipak mislim da je sjajan.

• +1 5
  • Hvala 1
Posted

I meni je Venders na spisku. 
Gleda mi se i novi Lantimos ali nikako nisam mogla da idem ovog vikenda (davao se samo juče i danas), so..

Posted

Dobar je Venders, i ja veceras gledala :). Fina muzika. Film odise nekim mirom, spokojem. Zanimljivi sporedni likovi.

Sutra gledam Stari hrast, novi film Kena Louca. Nadam se da ce biti dobar.

• +1 1
Posted
2 hours ago, pt 2.0 said:

Zaboravila sam na sve, pa i na FAF.

Drugarica mi je poklonila kartu jer nije mogla da ide, tako da sam večeras:

- postala svesna da je FAF

- pokupila katalog

- pogledala Vendersov film “Savršeni dani”

Kao i za bilo koji njegov film, uopšte ne umem da kažem da li je film savršen ili sranje, jer taj čovek svet i sve u njemu gleda mojim očima. Ipak mislim da je sjajan.

Ovaj mu je sjajan:).

• +1 1
Posted
1 hour ago, Patty Lee said:

I meni je Venders na spisku. 
Gleda mi se i novi Lantimos ali nikako nisam mogla da idem ovog vikenda (davao se samo juče i danas), so..

Ja ga očekujem i na FAF-u na bis, a nešto se nadam da bi trebalo da uđe i u bioskope nakon FAF-a (mada za ovo nemam nikakvu potvrdu).

• +1 1
Posted
32 minutes ago, Stela said:

Dobar je Venders, i ja veceras gledala :). Fina muzika. Film odise nekim mirom, spokojem. Zanimljivi sporedni likovi.

Sutra gledam Stari hrast, novi film Kena Louca. Nadam se da ce biti dobar.

Biće;).

Posted

lantimos je uvek bio veca prevara od jezde i dafine zajedno (i uvek mu iznova dam sansu da mi to dokaze :frust:)

Posted

Meni se svidela Miljenica ,ostalo kao može da se odgleda ,

ni Dogtootha nisam fan 

Posted
7 hours ago, notenoughreasonsforclaire said:

Ja ga očekujem i na FAF-u na bis, a nešto se nadam da bi trebalo da uđe i u bioskope nakon FAF-a (mada za ovo nemam nikakvu potvrdu).

Da, i ja mislim da ce biti nesto na bis, a nesto ce se u narednom periodu prikazivat u DKC. Tako obicno bude.

Posted

Jedino sam stigao na Poor Things I to bez da sam stigao i trejler da pogledam. I utisak je i više nego dobar. Kreće sporo i čudno pa sam se u početku zapitao da nisam omašio i taj jedan film koji gleda, ali kako se razvija film (a i glavni lik) tako je sve bolje i bolje. Očekujem da će se Emma Stone lako naći u nominacijama za glavnu žensku ulogu.

Posted

Mene je zainteresovao i film Objasnjenje za sve, ali su stavili radni dan u 16h. Nikako da stignem :sad:.