duda Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 ja ću sutra da farbam jaja ručak u nedelju klasika,juneća supa, teleče pečenje, krompir, razne salate itd od kada mi muž izbegava gluten, ništa torte napravila onaj kolač sa rogačem, uz njega ću da poslužim sladoled i milina gosti na ručku, naravno
svashtabezneshto Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Ja htela da se pohvalim mojim jajima, sad me sramota. Boja, malo sedefa, poneko obučeno i sličice. Bravo:) Edited April 10, 2015 by svashtabezneshto
MayDay Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Pa malo sam pojačala boju u instagramu. Žuta su mi vrh, plava isto dobra, iz lukovine dosta intenzivna, ali su crvena živo sranje. Kači i ti jaja!! Ja sam Daenerys, volim da gledam u jaja. :D Edited April 10, 2015 by MayDay
svashtabezneshto Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Žuta i narandžasta vuku na crveno, a plava na zeleno. Da nije spaljenih prstiju od onog gela, sa sedefom, bio bi ovo prilično uspešan pokušaj. :)
MayDay Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Odlicna jaja!!! :-))) Nego, sto se tice nauzgresing, na braniku bezgresnosti.
Frau Gabrijela Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 evo ja da pohvalim mater. ovo je bilo danas u procesu igranja. ko zna šta joj je još palo na pamet kasnije. iznenađivaću se u nedelju. :) (nikako na nju. ni malo me ne privlači da se bavim ovim mazanijem, a volim da gledam kad neko zna i uživa u tome. možda zato što ne jedem kuvana jaja.)
nezvanova Posted April 11, 2015 Posted April 11, 2015 mi i ove godine pravili ''batik jaja'' sa krep papirom. brzo i jadnostavno se radi, a rezultat nije los. ako budem imala volje pravicu i dekupaz jaja, mada, nesto mi ne lici da cu se pozabaviti i time... :-)
Recommended Posts