nezvanova Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 pridruzujem se cestitkama! rene, srecan vam /mnozina, ne persiram :-) uskrs!
Аврам Гојић Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Lepa trpeza. Srecan vam praznik i provedite ga u miru i obilju.
renne Posted April 5, 2015 Author Posted April 5, 2015 Zahvaljujem :) Ide u rernu teleći čerek, juče pacovan, plus malo jagnjetine sa strane
Reaktor Posted April 5, 2015 Posted April 5, 2015 Malopre sam ručao, sad gledam ovo i mogao bih opet jesti. Bežim ja sa ovog topića... domaćine kralju Rene, prijatno!
MayDay Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) Šta ćemo za Uskrs da kuvamo? Mi imamo goste, pa se razmišljamo. Mama inače tradicionalno pravi jagnjeću kapamu, ali je to meni bljak, pa bude i nešto drugo. Najčešće ćurkica sa mlincima. Ja nemam nešto inspiraciju. PS. Biće kuvana šunka za doručak. Edited April 10, 2015 by MayDay
gospa buba Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 (edited) rene, ta jaja sa dezenom rendgenske difrakcije, kako su nastala, jel to mustra od charape ili neka druga fora ^_^ najdonja slika trece sleva. Edited April 10, 2015 by gospa buba
renne Posted April 10, 2015 Author Posted April 10, 2015 To je neka čipka od košulje + kružići od alu folije Ja ću u nedelju za ručak roštilj, doneo sam meso izBosne, a doručak tradicionalno, kao i u prošlu nedelju
Recommended Posts