April 19, 201410 yr valk, peri odmah kosu u 2 shampona i 1 regeneratoru, temeljno. a na resto obuci duge rukave :D (deluje i kod: cvekle, mladog krompira, bashtenskih radova, krechenja i akrilih boja, ko se bavi ^_^) off. kakav of :D Edited April 19, 201410 yr by gospa buba
April 19, 201410 yr Pa ofarbala sam se jer koristim one boje iz tubica, a one su kao auto-lak Rezultat nije loš, možda 7-8 puknutih sve ukupno. Na njih ću da zalepim sličice, da ih označim.
April 19, 201410 yr Pa ofarbala sam se jer koristim one boje iz tubica, a one su kao auto-lak Rezultat nije loš, možda 7-8 puknutih sve ukupno. Na njih ću da zalepim sličice, da ih označim. Aaaaaaa Zalepi panini na jaja Послато са GT-I9100 уз помоћ Тапатока
April 19, 201410 yr Haha, veri fani. Ok, aceton ne radi. Ne radi ni neki hand scrub koji je inače super za piling ruku. Probaću kasnije Bubin recept. O jebote, šta uradih od sebe! Edited April 19, 201410 yr by Valkyrie
April 19, 201410 yr Author Rezultat nije loš, možda 7-8 puknutih sve ukupno. Na njih ću da zalepim sličice, da ih označim. od koliko? daj procenat. Meni od 60 pukla dva
April 19, 201410 yr Haha, veri fani. Ok, aceton ne radi. Ne radi ni neki hand scrub koji je inače super za piling ruku. Probaću kasnije Bubin recept. O jebote, šta uradih od sebe! valjda ce da pomogne bar malo. ako ne, zna se, damske rukavice ^_^