July 23, 20195 yr Vi kao da zaboravljate da je njima Pop trener. To sto nemaju velike zvezde samo ce mu pomoci da stvari postsvi ozbiljno od pocetka.Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk
July 23, 20195 yr 2 minutes ago, Moća said: Vi kao da zaboravljate da je njima Pop trener. To sto nemaju velike zvezde samo ce mu pomoci da stvari postsvi ozbiljno od pocetka. Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk Pop je pred penzijom, ne tako davno je ostao bez supruge, ne znam koliko mu je kosarka i dalje drive...
July 23, 20195 yr Ovo je vec lancana reakcija po principu otkazao je i 1 ruki Zion a ja da vam rmbacim po Kini.
July 23, 20195 yr Bolje je pitanje sad ko ce igrati sigurno. Kemba, Midlton su potvrdili, tu su i ovi drugopozivci tipa Smarta. Morace i neko iz onog select teama da uskoci tipa Fox ako uopste bude hteo. Steta sto Argentina i Brazil nisu jaci pa da izduvaju za OI
July 23, 20195 yr Evo ja sam slobodan pocetkom septembra, doduse idem na more u avgustu pa bih mogao malo kasnije da se prikljucim pripremama.
July 23, 20195 yr Definitivno nikad slabiji od IND. Samo se plasim da ce ih neko drugi skinuti Ogroman plus za nas je sto imamo laksu polovinu zreba Edited July 23, 20195 yr by Giggsy
July 23, 20195 yr 8 minutes ago, Mos said: Steta sto ce im najbolji igrac biti Kalinina pozicija Kemba igra nisko krilo? verovatno je do FIBA pravila...