Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Pusti Nedara u ovoj emisiji kod Sarenca...deluje da se decko iskreno bas lozi na repku...ubedjen da putuje na svetsko

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Svi igrači znaju zašto ih nema, ali dozvolite da to ostane između nas.. Razgovarao sam sa Kalinićem u ponedeljak i on je reagovao vrlo zrelo i pozitivno. Razumeo je i shvatio priču zašto ga sada nema...

Njegovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti zavisi od forme rezultata i ponašanja.

Sale Đorđević

Posted (edited)

Znaci kao smetalo mu drke drke djon:)  Bircevic zvani rezultat.

Edited by Micko8
Posted
Just now, Mark Rothko said:

Njegovo nastupanje u reprezentaciji nije završeno, u budućnosti zavisi od toga da li ću ja biti selektor.

Sigurno je ovako trebalo ali je novinar pogrešno razumeo.

Posted

Kalinić je izbačen zbog izjave o Kosovu. Ozbiljne pretnje i pritiske ima posle te izjave. Ne samo on vezi porodica.

Posted

Ne svaljujte krivicu sa krivca, otkud vi znate kako se Kalina sad oseca kad prica o tome? Ako on oseca da nije trenutak za njega onda nije. Da jeste, vec bi rekao.

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted

Ako je tačno, znači opet glumimo ludilo, držimo vladu Haradinaju a šiljimo kurac u nebitnim oblastima. 

Posted (edited)

Uozbiljite se malo. Nista ne znamo.

Edited by theanswer
Posted

Ma baš je zbog Kosova izbačen...Kako da ne...

Posted
3 minutes ago, dragance said:

Sve izgubili dabogda 

Napisi jos 10 puta, 4 nije dovoljno.

Posted

Meni ovo “ponašanje” u članku više vuče na drke nego na kosovo, uz opasku da je to Ružnal tako da je moguće da ćelavi i nije ništa slično rekao.

Posted

Nekakav "telegraf.rs" kao prvi razlog navodi te "političke" izjave Kalinića. Kad znamo kakvi bolidi vode državu a kakvi dupeuvlakači se muvaju oko srpske košarke (Čiča, Grba i slični), sad ni taj scenario ne djeluje 100% nevjerovatno. 

Posted
4 minutes ago, goofs said:

Meni ovo “ponašanje” u članku više vuče na drke nego na kosovo, uz opasku da je to Ružnal tako da je moguće da ćelavi i nije ništa slično rekao.

Ponasanje podrazumeva i odnos sa saigracima..