MangupIzCivilstva Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Zar nije i Pecarski senior isao u koledz i kad se vratio odmah je zaigrao za Partizan bez ikavih problema...
Micko8 Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Meni je Jovanovic bio ok centar , jedan od gotivnijih igrac u Winston Yuba ligi
Čutura Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) 7 hours ago, Timmy said: Ko je od košarkaša upao u onu cigansku rupu ili kako se već zove ono tamo kod bežanije, i poginuo? Pre više decenija? Ili možda nije košarkaš, već fudbaler... glumac? Edited December 4, 2018 by Čutura
Timmy Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Da, da. Spojio sam ga sa ulogom u Vise od igre.
salerokada Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Jel ima neki info otkud/zašto je Efes pustio Micića? A npr. Fener nije Kalinića i Gudurića.
theanswer Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 2 minutes ago, salerokada said: Jel ima neki info otkud/zašto je Efes pustio Micića? A npr. Fener nije Kalinića i Gudurića. Fener ima utakmicu danas, Efes nema. A i nije niko dužan da pušta igrače, to je samo dobra volja.
Renegade Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 Kako nema Efes? Izgubiše malopre od Bešiktaša kući.
booyaka Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 18 minutes ago, Renegade said: Kako nema Efes? Izgubiše malopre od Bešiktaša kući. Možda je zabagovao flashscore.
bradilko Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 3 hours ago, MangupIzCivilstva said: Zar nije i Pecarski senior isao u koledz i kad se vratio odmah je zaigrao za Partizan bez ikavih problema... išao je na marist koleđ. igrao je sa riki smitsom. pa pre odlaska je važio za najpotentnijeg igrača te generacije. sećam se da su pričali za njega kakva je to atletska zverina kao kadet. a jovanović je pre te generacije važio za izuzetnog talenta. e sad što je generacija divca imala čudesne igrače za tri reprezentacije pa se sve promenilo.. kakva liga auu! ćurčić olimpija, šarančić borac, mišunov rabotnički.. ovi su umeli da razbiju i divca i rađu. pa onaj iz ive je bio druga liga a 90-ih je plodio pola reprezentacije.. pa skroče kad je pošao u italiju mi se odrekli damigra za reprezentaciju a on bio takav strelac..
theanswer Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 43 minutes ago, Renegade said: Kako nema Efes? Izgubiše malopre od Bešiktaša kući. bio sam ubeđen da ne igraju ovo kolo iz nekog razloga, my bad 23 minutes ago, booyaka said: Možda je zabagovao flashscore. komentarišeš utakmice na osnovu statistike koje ni ne gledaš i meni si našao da kenjaš, primi pozdrave od bogdana.
booyaka Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 3 minutes ago, theanswer said: bio sam ubeđen da ne igraju ovo kolo iz nekog razloga, my bad komentarišeš utakmice na osnovu statistike koje ni ne gledaš i meni si našao da kenjaš, primi pozdrave od bogdana. Ja nisam ni krio da nisam gledao utakmicu, a ti se predstavljaš da sve pratiš. Vidiš kako se stvari okrenu očas posla. Pozdravi i ti njega i poželi mu da im ide kao i do sada.
theanswer Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 3 minutes ago, booyaka said: Ja nisam ni krio da nisam gledao utakmicu, a ti se predstavljaš da sve pratiš. Vidiš kako se stvari okrenu očas posla. Pozdravi i ti njega i poželi mu da im ide kao i do sada. iskreno pitanje jel imaš više od 12 godina? šta se predstavljam da pratim, mislio sam da efes ne igra, to je lako proverljiv podatak ko što si video, to je dijametralno suprotno da dajem zapažanje na nešto što nisam gledao.
booyaka Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 (edited) 9 minutes ago, theanswer said: iskreno pitanje jel imaš više od 12 godina? šta se predstavljam da pratim, mislio sam da efes ne igra, to je lako proverljiv podatak ko što si video, to je dijametralno suprotno da dajem zapažanje na nešto što nisam gledao. Mlađi sam od Lakija 5 godina, cenim da je to nekih 10 do 15 više od tebe i većine ostalih forumaša sa sporta. Svakome se desi previd samo je pitanje kako će ko to dočekati, u tome se razlikujemo. S tim da ja u onom slučaju nisam ni krio da nisam gledao utakmicu. I kako da daš zapažanje kad ne znaš i da je odigrana utakmica? Edited December 4, 2018 by booyaka
theanswer Posted December 4, 2018 Posted December 4, 2018 za tvoje godine bi onda trebao da znaš razliku između faktičke greške tipa danas je utorak, a ne četvrtak i komentarisanja utakmice koju nisi gledao
Recommended Posts