Ratamahatta Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 6 hours ago, Ivo Petović said: Ova ekipa bi imala problema da skupi par pobeda u ABA. Kakvi smo na kecu.
ToniAdams Posted November 19, 2018 Posted November 19, 2018 mislim da imamo hit, ekipu koja ce biti gora od one sa djurom ostojicem i vuletom trokorak avdalovicem
pbg12345 Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 pa ovakva ekipa je manje vise od kad su poceli prozori, cemu sad toliko "iznenadjenje" pominjao cini mi se dangubic za vreme proslog "prozora", da im se raspored (el) namesta tako da ce igrati dan pre ili posle gostovanja srbije u izraelu sa makabijem u gostima i da postoji mogucnost da tu utakmicu odigraju i oni iz bajerna posto ih nema na spisku, kapiram da nema nista od toga mada je i tad zvucalo suludo (da im bajern to dopusti)
theanswer Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 ne znam za njih ali znam da će za izrael da igraju makabijevci, nisu neki i nema ih mnogo ali opet
pbg12345 Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 malopre bas dok sam kucao ovo pade mi na pamet to za izraelce iz makabija mada, nemam predstavu ni ko od njih igra tamo. sad sam pogledao sastav, slabo meni sta znace ona imena izraelskih kosarkasa u makabiju dakle oni igraju? jbg, onda i nije suludo to sto je dangubic pominjao tad kao mogucnost samo jbg, nije djordjevic vise tamo, a sumnjam da su pesicu i radonjicu bitne nase muke dan pre/posle utakmica bajerna
Giggsy Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Covek, koji bi trebalo da aminuje to, je otpustio naseg selektora. Naravno da je zvucalo suludo i da nije iznenadjenje
booyaka Posted November 20, 2018 Posted November 20, 2018 Covek, koji bi trebalo da aminuje to, je otpustio naseg selektora.I to zasluženo, evo polomiše se nakon toga da ga angažuju.
renne Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Quote Turkish Airlines EuroLeague Sukob je nastao na prijateljskoj utakmici sa Novim Zelandom u Beogradu 2014. godine, nekoliko dana pre Svetskog prvenstva u Španiji gde su Orlovi osvojili srebro, zbog kojeg se iskusni šuter nije našao na spisku za to takmičenje. "Četiri godine sam igrao za Srbiju svakog leta. Tri dana pre Svetskog prvenstva mi igramo prijateljsku protiv Novog Zelanda. Ja sam izmenjen i po običaju, kad odem na klupu bacim kosku ostalim saigračima. Tada je došao Đorđević i podviknuo 'dođi ovde i sedi'. Nisam razumeo šta se desilo, delovalo mi je da preteruje. Pogledao sam ga, a posle toga me je izbacio rekavši da nisam dobrodošao. Od tog trenutka kao da više nisam postojao", izjavio je 33-godišnji igrač u intervjuu za Korijere dela Sera.
Кристофер Лумумбо Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 ne ume, jedva je srebro osvojio nakon toga :(
pacey defender Posted November 21, 2018 Posted November 21, 2018 Sa Micovljevim bismo bili konkurent za zlato, ne bi mogao Brada onako da prodire i sutira a na drugoj strani bi ga napunio faulovima. Greska celavog, istorijska sansa je propustena.
Azdaja Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Teška tuga, Micov bio svojeglava mazga I u mlađim kategorijama. Užasna porodica.
Lord Stef Posted November 22, 2018 Posted November 22, 2018 Moze Sale Zeljka da zove za neki od ovih prozora, samo neka coskari i pripaljuje trojke.
Recommended Posts