zakintos Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 2 minutes ago, Timmy said: Ne sumnjam da znas bolje +1
theanswer Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 3 hours ago, Venom said: Mozda je momak pametan, pa uci na greskama drugih. Kakav je odnos prema igracima koji su stalno bili tu, nikom ne moze da se zameri na neigranju. 2 hours ago, Venom said: To je i rekao. Kakav odnos? Sta je rekao?
ArleKino Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 On 16.8.2018. at 12:20, Tromeđa said: I zato sam ja bio u rovu, da bi ovaj tako pričao o reprezentaciji. Rajko, jes' to ti?
MiddleClass Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Izdrzi Jokicu! Vuciceve podguzne muve PSD-a, Djordjevica, Kokezu i Krstajica vazda treba odjebati.
MiddleClass Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 3 hours ago, ArleKino said: Ratko, jes' to ti? Tesko.
booyaka Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 Izdrzi Jokicu! Vuciceve podguzne muve PSD-a, Djordjevica, Kokezu i Krstajica vazda treba odjebati.Ima i toga. [emoji41]
renne Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 8 hours ago, ArleKino said: Rajko, jes' to ti? Garant Ljuban
Tromeđa Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 13 hours ago, Joe D said: moze on opusteno da odjavi reprezentaciju za sva vremena, nije on neki radmanovic/pavlovic, vec neko ko legitimno moze da bude u najboljih 10 igraca na planeti u narednoj deceniji ako nastavi ovim tempom. samo sto bi on verovatno igrao, ali ga nesto trenutno bas nesto mrzi da cima. ako ces da igras igraj, ako neces nemoj. Kakve su to titoističke gluposti, pravi čovek igra za svoju zemlju. Kao Gasol.
April Posted August 17, 2018 Posted August 17, 2018 2 hours ago, renne said: Garant Ljuban Raspustili im kamp na Zlatiboru, pa navalili na forume
zakintos Posted August 18, 2018 Posted August 18, 2018 u sto marke da timmy nije sluzio vojsku - mislim imao je zelju al' jebe ga pecat... zaboravio sam da je ovaj maloumnik na onoj listi za Picoustog - nadam se da je i to odlucio neko drugi umesto njega
theanswer Posted August 22, 2018 Posted August 22, 2018 Naravno da su svi na spisku jer Đorđević nastavlja tradiciju da zove sve pa otkažite onda. Većina naših medija samo prenosi da ćemo biti kompletni i da će se svi odazvati, što možda na kraju i bude tačno ali nije sigurno što se iz Jokićeve izjave jasno vidi. Takođe će biti zanimljivo videti stanje Teodosića, nebitno za ovaj prozor nego generalno za njegovu košarkašku karijeru ubuduće.
Recommended Posts