1n54jd3r Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Imao je sad srece Todorovic na Srederu...nisu mu sudili faul u napadu pa onda ni duplu cini mi se
theanswer Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 (edited) kakav jebeni kretenizam, ovako ne gubi kadetska ekipa milosavljevićev kretenski faul na prevođenju koji dovodi do 2 poteza jelovca koja blago rečeno nisu objašnjiva vrhunski poraz. inače pokazna vežba kako u 2018. ne možeš da pobediš slabiju ekipu ako imaš učinak i igru u napadu kao da je 85. Edited July 2, 2018 by theanswer
assignment Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Kako smo se samo ubili to je neverovatno, boze blagi...
bradilko Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 2 minutes ago, theanswer said: kakav jebeni kretenizam, ovako ne gubi kadetska ekipa milosavljevićev kretenski faul na prevođenju koji dovodi do 2 poteza jelovca koja blago rečeno nisu objašnjiva +1 neverovatno kao šlag na tortu micić šutira trojku koju ne bi dao dva dana da šutira
FPLS Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Salence je jedini trener na svetu koji ovo moze da izgubi...
Godfrey Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Uh uh uhh Sta ovo bi..ok, ne gledam kosarku cesto, ali ovo je strasan kretenizam
harper lee Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 (edited) Kakav sumrak mozga u poslednjem minutu, kao da smo se takmicili ko ce vecu glupost da napravi, pocev od faula Milosavljevica na Srederu na pola terena posle tri sekunde napada, dok smo u bonusu. Neverovatno. Edited July 2, 2018 by harper
Giggsy Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Just now, harper said: Kakav sumrak mozga u poslednjem minutu, Nestvarno...
bradilko Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 (edited) jelovac malo lud? razbi nas na kraju šreder- zirbes glupost milosavljevića banana marjanoviću micić katastrofa što nije igrao milutinov, on bi bolje branio.. neoplanta nema sreće sa košarkom.. Edited July 2, 2018 by bradilko
1n54jd3r Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Jelovac cini se dijabola...idiotski potezi, plus kad je zgovnao kao da je trazio i kavgu sa nemcima Ima on finu karijeru ali uvek me je podsecao na one likove sa ulicnog basketa u blokovima...polu krimi, polu sportista...asfalt me skolovao tip
booyaka Posted July 2, 2018 Posted July 2, 2018 Selectah uspešno preneo svoj klupski mojo na reprezentativni.
Recommended Posts