Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Todorović svakako, ali Peno... meni je potpuno neubedljiv, a gledam ga 3. - 4. put.. Da li je neko provalio koliko Todor facom i stavom (i nekim pozitivnim bezobrazlukom u igri) podseća na Tea? :D

Sent from my BLA-L29

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

odlično je ovo za doba godine. todorović dobar..

obradova me ovaj prozor fibe u vreme fuzbala.. viva fiba!!

Posted

bobi za 3 :D ne bi me cudilo da su mu iz clippersa sugerisali da poradi i na tome preko leta...

Posted

lepo smo ih nabili... treba u ponedeljak i Nemce, da ne komplikujemo sebi zivot bezveze

Posted

zar on nije ko mlađi umeo da šutne za 3?

(možda sam ga zamenio sa nekim drugim)

Posted (edited)

Nema trika da ostane u LAC...cak i da ode DeAndre, imati u ekipi Gortata i Bobija je suludo trosenje roster mesta

Edited by 1n54jd3r
Posted

jebote, zlatko bolic. mislim da ga nisam video na tv-u od kad je prestao da igra.

Posted
Peno ce odigrati jednu dobru tekmu od 5...suter je nikakav cini mi se
Njegov najveći problem je ball handling, pregled igre što proizvodi očajan asa/to ratio. Jbni Đoković igra smislenije od njega.
Posted

kakve su nam sanse protiv Nemaca? dodatno, je li na nivou statisticke greske scenario u kome izduvamo za svetsko?

Posted

Posle ove grupe se valjda ukrstamo sa Izrael/Grcka grupom iz koje top 3 reprezentacije idu na prvenstvo. Rezultati se prenose tako da bi bilo dobro dobiti sada Nemce i tamo svakako bar Izrael

Posted
3 hours ago, 1n54jd3r said:

kakve su nam sanse protiv Nemaca? dodatno, je li na nivou statisticke greske scenario u kome izduvamo za svetsko?

pa jbg, igra im sreder, ali imamo kvalitetniji tim, trebali bi dobiti

pravi se grupa od 6 ekipa, tri idu dalje, igramo dvokruzno protiv tri protivnika koji dolaze iz druge grupe, dok se rezultati protiv nemacke i izvesno gruzije prenose

zato bi valjalo dobiti nemce

grcka ce u tu novu grupu uci sa 4 pobede, izrael i estonija (ili britanija) sa po jednom, gruzija(ili eventualno austrija) bez pobede, nemacka sa 3 ili 4, mi sa 2 ili 3 u zavisnosti sta uradimo medjusobno

svodi se da u tom drugom delu treba biti bolji od izraela i estonije (eventualno britanije) sto bi trebalo biti ostvarivo bez obzira na sastav

Posted

Prenose se svi rezultati, ne samo sa ekipama koje su prošle. Barem je tako rečeno tokom prošlog prozora.

Posted

Ko je delegat? On valjda otvara/zatvara ciklus tih prozora

Inviato dal mio Redmi 4 utilizzando Tapatalk

Posted
9 hours ago, J.R. Cash said:

Prenose se svi rezultati, ne samo sa ekipama koje su prošle. Barem je tako rečeno tokom prošlog prozora.

All results from all games in the First Round (even the ones from games against teams that did not advance) are carried over to the Second Round.

http://www.fiba.basketball/basketballworldcup/2019/european-qualifiers/howtoqualify

u pravu si

sto je bolje po nas posto estonija ima poraz od britanije, a u slucaju pobede britanije protiv izraela dve ekipe iz te grupe ce imati po poraz od cetvoroplasirane