Musky Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nakupilo se nešto iskustva i znanja u toj ćelavoj glavi... tako da verujem da će Vasa i Birča u septembru videti Stambola samo preko SBB-a, Disko-verija ...etc. Najiskrenije im hvala što su se odazvali i najverovatnije pružili svoj maksimum.
Musky Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 +1 Stimac mnogo grešiš... ...Štime zna Stambol u prste...gleda ga lajv već godinu, a i narednu će :misko: .
precog Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 uh, ja sam stvarno zeleo da verujem u njega i sve to, ali decko je stvarno limitiran toliko da bi igrao samo garbage time das ja pitam nesto.
Ratamahatta Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Nisam gledao Lucica odavno... Je l' moze™ on na 4 a-la Kalinic? Ako da, jebes Bircu, nikad nije ni bio tu zbog kvaliteta, nego uvek deficitarno na 4.
Timmy Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 Moze on da igra na 4, ali ne moze da brani vecinu cetvorki.
theanswer Posted August 23, 2017 Posted August 23, 2017 (edited) Lazić će otpasti sa spiska, mislim da je to svima jasno. Neće se Đorđević odreći jedine klasične četvorke koju ima u rosteru makar se ona prezivala i Birčević i makar većinu vremena planirao da igra neki small ball sa Kalinom i Lučićem. Trebaju nam šuteri i kreatori spolja zato će ići Gudurić a Milosavljević ima duži staž u reprezentaciji i generalno je bolji igrač od Lazića da bi on izvisio, znaaam da se mnogi neće složiti. Očajni smo u tranziciji btw ono što sam do sad gledao u pripremama. Edited August 23, 2017 by theanswer
Timmy Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ja da se pitam Birca ne bi igrao ni za univerzitetsku i da polozi prijemni. Macvan, Luca i Kalina su dovoljniu na 4. Pa mozda ponekad i Stime koji sekund. Drugi Lazic, ipak zaostaje kvalitetom. Ali moze se desiti jos jedno odustajanje i povreda, pa se nece Sale nista pitati.
goofs Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ja da se pitam Birca ne bi igrao ni za univerzitetsku i da polozi prijemni. +1 Nikad ga nisam voleo kao igraca, a pogotovo posle ove sezone.
ToniAdams Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 stvarno treba spaliti NBA zbog simeta i birce, da ga nije, ova dvojca bi imali zabranu pristupa repci na kilometar. jebeni cirkus.
theanswer Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Ja da se pitam Birca ne bi igrao ni za univerzitetsku i da polozi prijemni. Macvan, Luca i Kalina su dovoljniu na 4. Pa mozda ponekad i Stime koji sekund. Drugi Lazic, ipak zaostaje kvalitetom. Ali moze se desiti jos jedno odustajanje i povreda, pa se nece Sale nista pitati. Ja sam svoje misljenje o Bircevicu prilicno cesto isticao na KKP topiku ali realno gledano ako ga je vodio na OI mislim da je siguran sad. Ovo o Stimcu na 4 makar i na milisekundu je smesno.
Timmy Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Hoces se kladis da ce bar jednom igrati zajedno Stime i Bobi? Cak i ako ode Birca.
pbg12345 Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 (edited) ^sto? stime na 4, boban na 5 i bog da nas vidi jbt, timara se ne sali timmy kako zamisljas to jbt? bili bi spori & tromi da ista branimo Edited August 24, 2017 by pbg12345
theanswer Posted August 24, 2017 Posted August 24, 2017 Hoces se kladis da ce bar jednom igrati zajedno Stime i Bobi? Cak i ako ode Birca. Ako budu zaigrali sekund a da nije garbage time, moze.
Recommended Posts