Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted (edited)

Ima 15 igraca ne 14

Ako budu isli i Teo i Nedovic otpadaju Lazic i Guduric sigurno. A treći zavisi.

Edited by theanswer
  • Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Nedovica sam otpisao zato sam mislio da ih ima 14. I onda mi je najlogicnije bilo Micic i jedan od Lazic/Guduric.

Nema mi logike voditi igraca koji nije spreman (Nedovic), ali Sale bolje zna. :)

Posted

Pa neće ga voditi ako ne bude spreman. 

Posted

On je 14. Otpadaju Lazic i Micic i to je to. Nema sanse Milosavljevica da ne vodi.

Ne postoji ama bas nijedan razlog zasto bi Milosavljevic isao na prvenstvo, to je moj utisak posle ovih 5 utakmica. Jack of all trades, master of none, to je postao nakon povrede. Dosta je slabiji u odbrani od Lazica, Lucica i Kalinica, dosta je slabiji u kreaciji od Gudurica. Nema nijedan kvalitet da svojim ulaskom znacajno promeni ritam utakmice i doprinese nekim specijalom a nema ni kvalitet sam po sebi da bude medju glavnim igracima. Ako Nedovic bude u timu isto vazi i za Micica, nema nikakve potrebe za njim.

Posted

Ali ako ne bude Nedovica zar nije Milosavljevic jedina preostala dvojka u ekipi (zamjena za Bogdana)?

Posted (edited)

Čemu takvo striktno gledanje na pozicije, na kraju krajeva mogu i Teo/Jović da budu u određenim slučajevima bekovski par (mada je bezveze rmbati oba pleja u situaciji kad su samo dva i otišla), na spoljnim pozicijama mogu igrati još i BB, Lazić, Gudurić i Nedović, pod uslovom da ne vodi Vasu i Gagija. To je već 6, Kalina, Lučić, Machuwan, Birch i 2 centra i eto 12. Govorim o situaciji da ne idu Vasa i Gagi i npr. Štime što je s obzirom na selektorov soft spot za njega prilično nemoguće. Mada meni Gudurić najprije ne uliva povjerenje, ja bih njega ostavio doma.

Edited by James Marshall
Posted

Ali ako ne bude Nedovica zar nije Milosavljevic jedina preostala dvojka u ekipi (zamjena za Bogdana)?

Nije.

Posted

teo nece igrati tkao da...jebes evropsko.

Posted (edited)

Jovic, Vasa, Bogdan, Nedara, DMB, Lucic, Kalinic, Bircevic, Macvan, Stime, Kuzmic, Bobi? Kapiram da je Ljudina honorable mention od samog pocetka, ako Nedovic propusta kapiram da ce ici Gudura. Osmina finala vec za grickanje noktiju. 

Ili tozla k'o 1998 bez Divca, Paspalja, PredragSase, Savica i Djordjevica s jednom rukom i 6 Winston Yubaligasa.  :naughty:

Edited by Plajvi