Далибор Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 (edited) ,,,,,,,,,,, Edited August 18, 2017 by Далибор
freakns Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 uzasno smo odigrali, ali uzasno... sporo u odbrani, losa udvajanja, gomilu trojki sto su nam uboli su bili sami ko duhovi. usput smo sutirali penale tragikomicno. Bobi dominira napred, ali moramo naci nacin da ga zastitimo u odbrani.
Giggsy Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) Nema tu pomoci, narocito kod preuzimanja, Napred ce dominirati, narocito kad se Teo vrati, ali u odbrani nema nista. Drago mi je zbog Lucica imao je odlicnu sezonu a sad kida posle onih hronicnih problema sa ledjima Edited August 19, 2017 by Giggsy
Timmy Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Mnogo fali Teo. Vise puta je neko ostajao sam, al ne mogu ostali to da isprate i asistiraju. Pre svega niko nema reakciju od delica sekunde kao on. Tek kad ga nema vidi se koliko nedostaje ovom timu.
pantelia Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Jel uopste sigurno da ce Teo ici? Ja se bas zentam da nece, prvenstvo je za 12 dana
theanswer Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Ma siguran je Teo, na svakim pripremama on vuče navodno neku lakšu povredu. U stvari mu daju verovatno malo više vremena za oporavak nego drugim igračima.
pantelia Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 (edited) Nadam se da si u pravu... @Middle - nijednu. In other news, Adetokumbo propusta EP Edited August 19, 2017 by pantelia
theanswer Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 Nadam se da si u pravu... @Middle - nijednu. In other news, Adetokumbo propusta EP Težak bedak. NIje odigrao nijednu, ali su bile samo 3 ako ne računamo protiv Univerzitetske.
pbg12345 Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 ja sam sve mislio da je teodosic propustio beogradski turnir iz nekih taktickih razloga i ovo sto kaze ansver (obicno ima duzu pauzu ) sta je on uopste povredio?
Giggsy Posted August 19, 2017 Posted August 19, 2017 ja sam sve mislio da je teodosic propustio beogradski turnir iz nekih taktickih razloga i ovo sto kaze ansver (obicno ima duzu pauzu ) sta je on uopste povredio? List. Vuce to dobrih sest meseci, zato nije ni igrao pred F4 neko vreme. Ako on ne podje mozemo da se slikamo
Recommended Posts