Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

sad pakuju napad za Lazu.

Prvo sam se napalio onda se uplasio. I dalje stojim iza toga idemo u finale.

gudura koliko je dobar u napadu, toliko je ocajan u odbrani

i u ovakvoj utakmici gde apsolutno dominiramo na obe strane on ispada smesan u odbrani

prvi promašaj za tri na 28 sekundi do kraja...

...aj da ne ureknemo.

na stranu fenomenalan sut iz igre (34/46 ako je tacna rts statistika), ali za timsku igru i u napadu i u odbrani u ovoj fazi svaka cast djordjevicu i ekipi :Hail:

Ja bih samo da podsetim da smo obe medalje u Salovoj eri uzeli posle teskog poradjanja u grupnoj fazi i skoro izvesne kalkulacije i namestanja zreba, a jedini put kad smo gazili sve redom smo izvisili kada nije trebalo. Tako da, lepo je sve ovo ali polako i bez ushicenja.

Ja bih samo da podsetim da smo obe medalje u Salovoj eri uzeli posle teskog poradjanja u grupnoj fazi i skoro izvesne kalkulacije i namestanja zreba, a jedini put kad smo gazili sve redom smo izvisili kada nije trebalo. Tako da, lepo je sve ovo ali polako i bez ushicenja.

+1

nece ovo valjati

celava picka tempirao formu za trofej grada beograda i ono u londonu sta god bilo.

celava picka tempirao formu za trofej grada beograda i ono u londonu sta god bilo.

marvin? on je valjda u londonu.

Potpis. Ovo je uz izvesne mane u odbrani izgledalo super, samo da nam se ovaj sut ne vrati kad pocne prvenstvo

Edited by Giggsy

nije samo razlika u tempiranju forme ovde bila presudna.

grci su u ovom sastavu, pročitani od boljeg trenera i nadigrani od, generalno za celu klasu, jače selekcije.

naravno da su imali katastrofalan šut spolja kada je on bio iznuđen, jer unutra ih je čekao pakao,

a Burusis indisponiran Bobijem i Štimarom nastavlja da deli povratne na perimetar...kome?

Printezis je sa Slukasom i odigrao nešto ali kod Kalatesa (da nam je živ i zdrav) je na ,,ignore".

Ako se ne varam, samo nakon jednog tajm auta su uspeli da poentiraju iz kombinacije.

šta god da je razlog, bravo ćelavi...

...i ja kada stignem u Grčku, prvo im se ispišam u more a onda tri dana vičem na konobare.

Edited by Musky

Ako ga je vodio i ranije, tesko da ce ga cut-ovati sada nakon sezone kakvu je Stimara imao.

ali to znaci da sns bobi ili (verovatnije) kuzmara otpadaju. sto bi bilo steta, svako iz svog razloga.

I ja mislim da Bobi otpada. Jbg...

• Author

ova utakmica je bila garbage time od nekog petog minuta, dzabe se cimate da zakljucujete nesto na osnovu sinoc vidjenog. malo koja petorka od sinoc ce biti na parketu u zvanicnoj utakmici. 

Ako ga je vodio i ranije, tesko da ce ga cut-ovati sada nakon sezone kakvu je Stimara imao.

Vodio ga je kad nije imao kog drugog. Ako ima bolje, vodice bolje.