Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Prvo sam se napalio onda se uplasio. I dalje stojim iza toga idemo u finale.

Posted

gudura koliko je dobar u napadu, toliko je ocajan u odbrani

i u ovakvoj utakmici gde apsolutno dominiramo na obe strane on ispada smesan u odbrani

Posted

prvi promašaj za tri na 28 sekundi do kraja...

...aj da ne ureknemo.

Posted

na stranu fenomenalan sut iz igre (34/46 ako je tacna rts statistika), ali za timsku igru i u napadu i u odbrani u ovoj fazi svaka cast djordjevicu i ekipi :Hail:

Posted

Ja bih samo da podsetim da smo obe medalje u Salovoj eri uzeli posle teskog poradjanja u grupnoj fazi i skoro izvesne kalkulacije i namestanja zreba, a jedini put kad smo gazili sve redom smo izvisili kada nije trebalo. Tako da, lepo je sve ovo ali polako i bez ushicenja.

Posted

Ja bih samo da podsetim da smo obe medalje u Salovoj eri uzeli posle teskog poradjanja u grupnoj fazi i skoro izvesne kalkulacije i namestanja zreba, a jedini put kad smo gazili sve redom smo izvisili kada nije trebalo. Tako da, lepo je sve ovo ali polako i bez ushicenja.

+1

nece ovo valjati

Posted

celava picka tempirao formu za trofej grada beograda i ono u londonu sta god bilo.

Posted

celava picka tempirao formu za trofej grada beograda i ono u londonu sta god bilo.

marvin? on je valjda u londonu.

Posted (edited)

Potpis. Ovo je uz izvesne mane u odbrani izgledalo super, samo da nam se ovaj sut ne vrati kad pocne prvenstvo

Edited by Giggsy
Posted (edited)

nije samo razlika u tempiranju forme ovde bila presudna.

grci su u ovom sastavu, pročitani od boljeg trenera i nadigrani od, generalno za celu klasu, jače selekcije.

naravno da su imali katastrofalan šut spolja kada je on bio iznuđen, jer unutra ih je čekao pakao,

a Burusis indisponiran Bobijem i Štimarom nastavlja da deli povratne na perimetar...kome?

Printezis je sa Slukasom i odigrao nešto ali kod Kalatesa (da nam je živ i zdrav) je na ,,ignore".

Ako se ne varam, samo nakon jednog tajm auta su uspeli da poentiraju iz kombinacije.

šta god da je razlog, bravo ćelavi...

...i ja kada stignem u Grčku, prvo im se ispišam u more a onda tri dana vičem na konobare.

Edited by Musky
Posted

Ako ga je vodio i ranije, tesko da ce ga cut-ovati sada nakon sezone kakvu je Stimara imao.

Posted

ali to znaci da sns bobi ili (verovatnije) kuzmara otpadaju. sto bi bilo steta, svako iz svog razloga.

Posted

I ja mislim da Bobi otpada. Jbg...

Posted

ova utakmica je bila garbage time od nekog petog minuta, dzabe se cimate da zakljucujete nesto na osnovu sinoc vidjenog. malo koja petorka od sinoc ce biti na parketu u zvanicnoj utakmici. 

Ako ga je vodio i ranije, tesko da ce ga cut-ovati sada nakon sezone kakvu je Stimara imao.

Vodio ga je kad nije imao kog drugog. Ako ima bolje, vodice bolje.