fancy claps Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 (edited) kalinić maši fudbal jer za reprezentaciju ne igraš razmišljajući racionalno nego iz patriotizma, tako će i običan građanin sa kim se upoređuje nešto uraditi za državu ako oseća neki patriotizam, ako neće boleće ga kurac. ako je kalinić već prihvatio da igra onda nek ćuti i nek igra umesto što sere i upoređuje sebe milionera sa nekim ko radi na traci u draksmajeru za 30k dinara mesečno. uh hvala bogu da na forumu imamo iskusnog repstativca da kalini, a i forumu, objasni iz cega se igra za reprezentaciju. ove vucicevske ideje o tome da gradjani treba da se zrtvuju za drzavu ne bih ni komentarisao. uopste ne znam dal je ceo post parodija nekih b92 kometara, nekakav koncept sta li je. Edited July 21, 2017 by fancy claps
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 uh hvala bogu da na forumu imamo iskusnog repstativca da kalini, a i forumu, objasni iz cega se igra za reprezentaciju. ove vucicevske ideje o tome da gradjani treba da se zrtvuju za drzavu ne bih ni komentarisao. uopste ne znam dal je ceo post parodija nekih b92 kometara, nekakav koncept sta li je. ne, možda ćeš ti da mi objasniš zašto se igra za reprezentaciju? ko je rekao da treba da se žrtvuju? ko hoće nek se žrtvuje ko neće ne mora.
fancy claps Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 ko je rekao da treba da se žrtvuju? ko hoće nek se žrtvuje ko neće ne mora. ti. ti si rekao da treba da da primer gradjanima da urade nesto za drzavu.
theanswer Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 ti. ti si rekao da treba da da primer gradjanima da urade nesto za drzavu. nije tačno, evo izbi oči post prvi na strani.
fancy claps Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 nije tačno, evo izbi oči post prvi na strani. u pravu si. izvinjvam se. nisi napisao da kalinic daje primer nego o paralelnoj situaciji. u svakom slucaju, dobro je za raspravu o ovoj temi sto ju je kalinic postavio ko, izmedju ostalog, odnos prema drzavi.
Filozof manijak Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Imam utisak da jedan deo forumaša ne zna šta znači biti sportista i profesionalno bavljenje sportom. Igranje za reprezentaciju je privilegija a ne kuluk. Niko ne tera igrače da se odazovu, najmanje navijači i javnost imaju pravona to. Ako sami igrači ne vide da igranje za reprezentaciju kudikamo više donosi nego što uzima, niko im to ne moze na silu nametnuti. Ali kad prodje karijera, šta će im ostati.... Uostalom, imaće vremena onoliko za odmor kad okače patike o klin
Calavera Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 siguran sam da se osecaju vrlo privilegovano dok po ceo dan ispustaju dusu na kopaoniku
Joe D Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 mogao bi i kalinicu da objasnis sta znaci biti proesionalni sportista
fancy claps Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Imam utisak da jedan deo forumaša ne zna šta znači biti sportista i profesionalno bavljenje sportom. Igranje za reprezentaciju je privilegija a ne kuluk. misim da je veci problem sto profesionalni sportisti i visegodisnji reprezentativci ne znaju sta su profesionalni sport i reprezentacija. i medju njima ima podeljenih misljeenja.
Filozof manijak Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Ok, zaboravite. Ne vredi iznositi svoje vidjenje kad ne prihvatate drugacije.
Joe D Posted July 21, 2017 Author Posted July 21, 2017 Sto, ja sam potpuno otvoren da cujem tvoje iskustvo iz bavljenja profesonalnim sportom i ucestvovanja u reprezentativnim akcijama.
Timmy Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Imam utisak da jedan deo forumaša ne zna šta znači biti sportista i profesionalno bavljenje sportom. Igranje za reprezentaciju je privilegija a ne kuluk. Niko ne tera igrače da se odazovu, najmanje navijači i javnost imaju pravona to. Ako sami igrači ne vide da igranje za reprezentaciju kudikamo više donosi nego što uzima, niko im to ne moze na silu nametnuti. Ali kad prodje karijera, šta će im ostati.... Uostalom, imaće vremena onoliko za odmor kad okače patike o klin Jel ti stvarno ne vidis ili se toliko pravi lud? Pa ovde je glavna vest kada neko odustane od nekog takmicenja, razapinju ga svi uzduz i popreko, govna samo liju. I onda ti dodjes i pitas ko ga tera da igra A ovo za profesionalno bavljenje sportom ti je Joe odgovorio. Smesan si skroz.
Timmy Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Ok, zaboravite. Ne vredi iznositi svoje vidjenje kad ne prihvatate drugacije. :0.6:
Filozof manijak Posted July 21, 2017 Posted July 21, 2017 Sto, ja sam potpuno otvoren da cujem tvoje iskustvo iz bavljenja profesonalnim sportom i ucestvovanja u reprezentativnim akcijama. ok, moze pm
Recommended Posts