Frank Pembleton Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Ode Krle iz kosarkeŠta oprostio se Krstić? Link to comment
Giggsy Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Posle repke, batalio sad i kosarku uopste A Pefinajavio da sigurno vise ne igra za Srbiju Link to comment
Joe D Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 Bilo je to za ocekivati, previse teskih povreda je imao da bi se u 33 godine vracao ozbiljnoj kosarci. Steta sto nije imao vise srece, mogao je mnogo vecu karijeru da napravi. Nije da je i ovo slabo, daleko od toga, ali ipak... Link to comment
copkillah Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Ubilo ga koleno izgleda. Link to comment
Giggsy Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Dve povrede za bezmalo godinu i po dana, sada ni ja ne mogu da se setim. Ono odradjivanje Brazila sa klupe mu je, medjutim bio, itekako dobar oprostaj. Krivo mi je, mi takvog centra nekako, dace Bog da ga dobijemo uskoro Zao mi je za svadju Link to comment
Joe D Posted September 9, 2016 Author Share Posted September 9, 2016 e jebiga sad, nemamo centra. jokicu je krletov nivo patos u karijeri, ako ostane zdrav. Link to comment
Calavera Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 pa u pravu je, toliko procelavog centra nemamo. Link to comment
Giggsy Posted September 9, 2016 Share Posted September 9, 2016 Nisam hteo da kazem da Jokic nije taj nivo, zapravo je , realno bolji Link to comment
MiddleClass Posted September 19, 2016 Share Posted September 19, 2016 Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je da će naša zemlja platiti avansno više od drugih kako bi dobila domaćinstvo Svetskog prvenstva u košarci 2023. godine. http://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2016&mm=09&dd=19&nav_id=1178295 Link to comment
Kanzas siti zez Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 PSD ce se kandidovati za mesto predsednika KSS, verovatno bez protivkandidata. Novosti pisu da ce imati i Cokijevu podrsku. Link to comment
darkonet Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 pa bili su na rucku juce valjda Link to comment
MiddleClass Posted December 7, 2016 Share Posted December 7, 2016 E jbg. Igracina, ali zbog onog prebijanja sudije nije zasluzio ovu funkciju. Link to comment
goofs Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Ako PSD dodje na celo, hocemo li mi onda smeti da igramo EC? Link to comment
MiddleClass Posted December 8, 2016 Share Posted December 8, 2016 Hocete ako vas Djordji bude htjeo. Link to comment
Recommended Posts