November 28, 2025Nov 28 Just now, Nikodije said:Bio bi još teži da je iz susedne Žerovnice Šta da ti kažem kad sam ceo život okružen vama, i to najbliže okruženje. Valjda kako zračiš tako privlačiš
November 28, 2025Nov 28 3 hours ago, Profesionalac said:ma da ko još -23 na poluvremenu zove razvaljivanje Pa sad, imaš razvaljivanje i razvaljivanje. Ovo razvaljivanje je bilo na bazi sumanutog procenta za tri (75%) i onog trenutka kad je Alimpije pripretio batinama a ovi naši zaigrali odbranu spolja, sve je stalo. I ne samo stalo, nego su upali u kanal gde su naši ne samo stigli 23 nego i otišli na +7.Drugi faktor je čvrstina, jer su švajcarci igrali sa mnogo faulova, a mi smo imali na kraju sramotnih 67% sa linije penala. Da su oni imali na poluvremenu 40% za tri a mi makar 75% sa penala, pitanje je kakav bi rezultat bio.Od ove ekipe kakvu smo imali, sasvim sasvim pristojno drugo poluvreme. Ako ponove tu igru, oni mogu i Bosnu da dobiju u nedelju, i to bez većih problema.
November 28, 2025Nov 28 Seksi su ove tekme, lepo videti neke mlade momke, pa onda stvari poput one koju je Litvanac uradio juče... jedino što ovo ne sme da odlučuje o tome ko ide na prvenstvo.
November 29, 2025Nov 29 On 24. 11. 2025. at 21:04, Nikodije said:Rile je odličan lik. One sezone kad je igrao za Zvezdu imali smo susret u kafiću u Pioniru posle utakmice, koju je nešto kilavo odigrao. Društvo i ja krenuli nešto blago da ga zezamo, a on se nasmejao i platio nam turu.Mogli ste popiti flasu u glavu
November 29, 2025Nov 29 Popular Post On 28. 11. 2025. at 12:36, Hele said:Seksi su ove tekme, lepo videti neke mlade momke
November 30, 2025Nov 30 1 minute ago, Jimmy Kowalski said:?Ma uvek se iznenadim ovom međusobom mržnjom, do mene je možda. Edited November 30, 2025Nov 30 by Milošica
November 30, 2025Nov 30 Just now, Jimmy Kowalski said:Ne gledam. Jel su zvizdali ili sta?Pola hale zvižduci, pola hale neka pesma.