November 27, 2025Nov 27 Jare trojke u proseku maši metar. Jednu je dao i dve promašio po metar i po.Ovo treba digraju Rile, Miljen i Bogoljub, ostali bolje da izađu.
November 27, 2025Nov 27 Just now, Valk said:Igrao u Manili. Ima svetsko srebro, bolan li si?Lol eto, zaboravio sam da je išao
November 27, 2025Nov 27 1 minute ago, Cash said:Suđenje kao da smo mi CH a oni velesila Srbija.Nerealno izdrkavanje, sve je faul, jos izmisliše ponavljanje bacanja
November 27, 2025Nov 27 bravo za momke, nisam verovao da mkgu da ubace dovoljno poena da stignu -20ovo je stvarno moglo da nam stavi tacku na kvalifikacije
November 27, 2025Nov 27 1 hour ago, johan nagel said:нема бар једног играча да је класа па да повуче када не иде.Изивињење госн Рилету
November 27, 2025Nov 27 kolko su jadni u odbrani nasi visoki majko milaporodismo izgleda nekakoi dalje sam ubedjen da bi pavle nikolic ovde izdominirao
November 27, 2025Nov 27 Just now, arheolog1981 said:Nisu nam dali ni jednu trojku u drugom poluvremenuPa to i rekoh, stao ih šut skroz.Miljenović ne menja izraz lica, vrv se misli kad sam ovo preživeo sve ću.
November 27, 2025Nov 27 Javite @Zli Gli -u da ima materijala da troluje kako je Ristic veca reprezentativna legenda od Jokica.