November 27, 2025Nov 27 9 minutes ago, Кристофер Лумумбо said:Ne znam gde, pa neka stoji ovdehttps://x.com/fibawc/status/1994161177111216523?s=46&t=uY_4xekTtaNgEZV1qhSJGA
November 27, 2025Nov 27 Portugal je verovatno isti onaj sastav sa Eurobasketa, gde su pokazali da su zaguljena skupina. I kompletna CG bi imala problem sa njima. Oni su baš mina za ove Fiba kvalije. Edited November 27, 2025Nov 27 by ducca
November 28, 2025Nov 28 5 hours ago, Valk said:Nije merilo, on je lud čovek. Igrao za reprezentaciju sa upaljenom žučnom kesom.Šengelia kad je potpisivao sa Barsom je stavio u ugovor da moraju da ga puste da igra za reprezentaciju.
November 28, 2025Nov 28 7 hours ago, Valk said:Dušanu je danas i rođendan Rica Trica postade Rica Kapiten veceras!
November 28, 2025Nov 28 Nikad više neću da pratim pbp ovde. Kako ste pisali o utakmici, mislio sam da su nas švajcarci razvalili a da smo mi igrali ko Partizan, božeme oprosti. Naterali ste me da u pola noći pogledam utakmicu. U realnosti smo odigrali odlično drugo poluvreme sa očekivanim padom pred kraj. Odlični Ristić i Miljenović, kao i Tanasković. Katastrofalni Rebic, Andjušić i Jaramaz. Misterija mi je gde je nestao Miletić. On je baš bio mečap za Švajcarske centre - ova druga dvojica su se propisno namučila u odbrani. Kod njiovih™ mi je odličan Šumaher i Jasmin Mambo - on ima 23 godine a igra ko mator. Hit mi je naš selektor - ozbiljan ševac sa izraženim OCDjem. Čovek zakopčan do grla, ni jedna dlaka na glavi ni nabor na onoj uskoj trenerci se ne mrda celu utakmicu - ko T1000Sve u svemu, dobro drugo poluvreme, važna pobeda, dobar debi stručnog štaba.
November 28, 2025Nov 28 Od mene naklon do poda za sve momke koji se iscimaju, suludo mi je da ih pljujem.Šta tražiti od ovako nakaradno i na brzinu sklepanog tima osim da se bori? A sigurno će da svi da se bore jer ne bi ni dolazili da neće. I borili su se i pobedili i radovali se pobedi.Nikakve analiza ovde ne vredi ništa. Šta da se analizira? Bitno je samo da postignemo makar jedan poen više od protivnika. Uspeli smo, bravo!
November 28, 2025Nov 28 U prvom poluvremenu odbrana nije postojala. Primili smo 9 trojki gde igrac ostane sam da nema nikog na 3 metra oko njega i jos nekoliko puta pod kosem igrac ostane u nekom mis mecu. U napadu nepotrebno komplikovanje sa nekim akcijama koje ocigledno nisu uigrane gde se igraci sudaraju po reketu, pa posle 15 sekundi centri izadju u rogove. Pa jebem mu mater postavi odmah rogove i odigraj nesto prostije ako vec nisi uigrao to sto si zamislio. Uzasno usporena igra bez nekih resenja. U drugom poluvremenu su poceli da igraju odbranu, pa Svajcarci nisu sutnuli ni jednu otvorenu trojku nego su bili prinudjeni da bacaju cigle preko ruke na isteku napada. Miljenovicevu brzinu Svajcarci nisu videli ni u igrici, pa su morali stalno da prave faulove, mada mislim da smo mogli vise kontri da istrcimo. Ono sto je igrao Jaramaz mogao sam komotno i ja da igram s tim sto ne bih pravio glupe faulove i pogodio bih nesto od onih otvorenih suteva.