uini Posted April 16 Posted April 16 9 minutes ago, goofs said: Zezao sam se, aman mogu Đola Gagića da ubace u ovaj sistem i puste ga 20 minuta da igra, opet će pobeđivati okej ali ovo je u suštini najjači sastav koji mogu da istovare. eventualno čavo ledeni / đorđo / džejms džemo hardon
kralj Posted April 16 Posted April 16 (edited) Ma kakav Lilard, ali za Kajrija je trebalo svi ovi da naprave špalir i uz najveće državne počasti da prodefiluje u drzavni tim. Durant i Irving - Americki Bodiroga i Drazen USA reprezentativne košarke. Edited April 16 by kralj 1
Fins fleet Posted April 16 Posted April 16 Dobro Tek ide play-off, treba da vidimo koja polovina ce otpasti zbog umora/povrede i ko ce doci umesto njih
red star forever Posted April 16 Posted April 16 Jbg, kako nismo imali snage za zlato prošle godine 😪
Hele Posted April 16 Posted April 16 Embid ako bude igrao... Da je Srbin, oprostio bih mu sto ne igra jer je staklen i treba mu leto za odmor i da zaleci sve rane i ne rizikuje novu povredu. Ne vidim sta drugo moze da mu bude motiv da igra osim kompleksa da uzme bilo kakav trofej tokom karijere. Mozda i da pobedi Jokica. Kazem kompleks, a ne sportski motiv, sto bi bilo pozitivno, jer je uzeo da igra za SAD, ocigledno samo da bi pobedjivao lagano igrajuci za tim koji mu nista ne znaci.
goofs Posted April 16 Posted April 16 Igraće svi sa ovog spiska koji su zdravi, sad kad su Lebron, Stef i KD tu onda je i stvar prestiža i legasija da budeš uz njih, a zlato ti je maltene garantovano. 1
booyaka Posted April 16 Posted April 16 1 hour ago, uini said: lilly se nije proslavio onomad. sutirao je neke 8 metara trice do iznemoglosti i nervirao se sto ne ulaze. bolje im je ovo, da jrue i haliburton igraju lockdown defanzivu na perimetru a booker, durant, tatum, ant sutiraju A Stef?
uini Posted April 16 Posted April 16 9 minutes ago, booyaka said: A Stef? skapirao sam da sam zaboravio ludog kureta, mrzelo me je da editujem
Frank Pembleton Posted April 16 Posted April 16 Ma amerima je ova olimpijada taman. Pariz ovo-ono očekujem invaziju američkih turista... Nego što se nas tiče, jel nama uleće Italija u grupu? 😡
MiddleClass Posted April 16 Posted April 16 2 hours ago, napadaj said: 😆 Ima i Kari slatke muke. Bira izmedju Andjuse i Pantera
Micko8 Posted April 17 Posted April 17 Ja bi Dedu izbacio iz proslogodisnjeg tima i na OI poveo malog Djuru
Nikodije Posted April 18 Posted April 18 Što je ovo neobično kad se tri meseca pred OI objavi onih 12 koji idu. Umesto da bude širi spisak sa 36 imena, pa uži sa 24, pa onda 16 koji idu na pripreme, pa 14 u Pariz, pa veče pred prvu utakmicu otpadnu još dvojica i imamo 12. 5 2 1
Recommended Posts