pbg12345 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 pravi trenutak da u ekipu uskoci pecarski sad ili nikad
freakns Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 15 hours ago, Lord Stef said: Kaze Kari za Aleksu 'nismo sigurni da nije polomio ruku' jel' to bilo nesto sto ja nisam video? kako nije siguran? valjda se zna jel slomio ruku jbt? imamo li mi medicinski tim u jebenoj reprezentaciji? ovo ko protiv Italije kad je Kokoskov rekao, sta mene pitate sta je s Vasom. otisao je do svlacionice tokom zagrevanja, ne znam zasto... valjda nije stigao da baci tarot. 1
theanswer Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Nije slomio ruku. Ima neki hematom samo i trebalo bi da igraju i on i Bjelica. Al ko zna možda se neko i usere pred meč
pbg12345 Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 na fibinom sajtu u rosteru stoji samo simanic umesto kuridze sad kolko je to relevantno, ne znam jbg
theanswer Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Ček, Hrvati će da prođu ako dobiju Fince na glupo Fiba pravilo koje pobedu u produžetku normalno računa u h2h?
Djolle Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 Sve je spremno za početak. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 3
Musky Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 ... samo trebalo bi da igraju i on i Bjelica. Bjelica zadnjih deset godina časti repku svojim prisustvom...neka se pripremi Fener.Sad na zagrevanju kucaju redom Jaramaz, Danguba, Vanja i onda naidje Deda i mekano položi o tablu...
cartman Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 E to vam je Niš zadnjih deset godina. Kamen bi pokvarili gradski oci i majka zmajeva Sotirovski 2
*edited by mod Posted July 3, 2022 Posted July 3, 2022 49 minutes ago, Djolle said: Sve je spremno za početak. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Post koji nije dobro ostario. 3 4
Recommended Posts