July 3, 20222 yr 15 hours ago, Lord Stef said: Kaze Kari za Aleksu 'nismo sigurni da nije polomio ruku' jel' to bilo nesto sto ja nisam video? kako nije siguran? valjda se zna jel slomio ruku jbt? imamo li mi medicinski tim u jebenoj reprezentaciji? ovo ko protiv Italije kad je Kokoskov rekao, sta mene pitate sta je s Vasom. otisao je do svlacionice tokom zagrevanja, ne znam zasto... valjda nije stigao da baci tarot.
July 3, 20222 yr Nije slomio ruku. Ima neki hematom samo i trebalo bi da igraju i on i Bjelica. Al ko zna možda se neko i usere pred meč
July 3, 20222 yr na fibinom sajtu u rosteru stoji samo simanic umesto kuridze sad kolko je to relevantno, ne znam jbg
July 3, 20222 yr Ček, Hrvati će da prođu ako dobiju Fince na glupo Fiba pravilo koje pobedu u produžetku normalno računa u h2h?
July 3, 20222 yr ... samo trebalo bi da igraju i on i Bjelica. Bjelica zadnjih deset godina časti repku svojim prisustvom...neka se pripremi Fener.Sad na zagrevanju kucaju redom Jaramaz, Danguba, Vanja i onda naidje Deda i mekano položi o tablu...
July 3, 20222 yr E to vam je Niš zadnjih deset godina. Kamen bi pokvarili gradski oci i majka zmajeva Sotirovski
July 3, 20222 yr 49 minutes ago, Djolle said: Sve je spremno za početak. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk Post koji nije dobro ostario.