Frank Pembleton Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Nisam znao da je i Savanović imao sukob sa Pešićem, zar on nije otišao u nemačku zbog njega? ... Shiit has hit the fan
Filozof manijak Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 1 misaoni eksperiment: Zamislite slučaj da se Jokara odazove reprezentaciji, dođe do sukoba na relaciji Pešić - Jokić. I Pešić otera potonjeg iz tima. Koga bi podržali? Apstrahujte razlog svađe.
Amos Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Je l’ ovo retoričko pitanje? Niko živi ne bi podržao Debelog. 5
Nikodije Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 nikada u repstaciji nije dolazilo do teranja velikih igraca, njima se svasta tolerise, samo da se pojave. teraju se radmanovic, micov i slicni.
Amos Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Onda je samo glupo. Da li bi podržali Karija jebača Amera ili Debelog kome dokazano puca za repku.
Filozof manijak Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 ajde da preformulišem, ako je razlog sukoba što Kari forsira Deblog na 4?
Nikodije Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 kari ne bi forsirao debelog na 4 zbog nekog svog ortaka koji igra na 5, glupa su ti pitanja. 3
precog Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) a ako bi debelog forsirao na pleja, teo se penzionise, a vasilija nabode pesic glavom? Edited October 4, 2021 by precog
copkillah Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 ovo pitanje mi ima isti vajb kao kada sredovechnityju na tviteru postavljaju ankete "ko je vaš idealan premijer kad Vučić ode?" 1 2
Filozof manijak Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) 6 minutes ago, Nikodije said: kari ne bi forsirao debelog na 4 zbog nekog svog ortaka koji igra na 5, glupa su ti pitanja. Brte, misaoni eksperiment je u pitanju, ne simulacija realnosti esid: poenta je odnos prema selektoru u zavisnosti koji je Edited October 4, 2021 by Filozof manijak
Micko8 Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 (edited) 6 hours ago, MiddleClass said: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=10&dd=04&nav_id=1931828 Pešić: Nije pošteno da Srbija prisvaja medalje Jugoslavije Kari Pa nije za medalje koje je osvojila SFRJ-a ali one medalje i prvenstva koje je osvijila zajednica Srbije i Crne Gore , Srbija itekako ima pravo da ih prisvaja, u tim ekipama su igrali jedan ili dva igraca po ekipi koji su deklarisani kao prustalice nezavisne Crne Gore, to su Drobnjak i Scepanovic , ne znam sta je po tom pitanju Bulatovic a oni nisu bili bas noseci igraci tih reprezentacija. Edited October 4, 2021 by Micko8
goofs Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 6 hours ago, Frank Pembleton said: Nisam znao da je i Savanović imao sukob sa Pešićem, zar on nije otišao u nemačku zbog njega? ... Shiit has hit the fan Savan je otisao u Bajern zbog Karija, da, i cenim da su dobro saradjivali jedno vreme, puklo je pred sam kraj, cini mi se da je Savanu umro otac i ovaj uzeo par slobodnih dana i propustio jednu utakmicu polufinala plejofa. Bajern tu ispao 3:0 od Trinkijerija, a Kari osuo paljbu po svima, izmedju ostalog i po Savanu jer je napustio ekipu. Tad su obojica zavrsila sa Bajernom. Zajeban je karakter Kari, namcjor, morace igraci da nauce da se nose sa time.
Tinman Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 Njih dvojica su i u Valensiji bili zajedno. Sećam se tajmauta kad Kari kaže Savanu prevedi im da je ovo sto mi igramo sviranje k...
BWA Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 2 hours ago, Micko8 said: Pa nije za medalje koje je osvojila SFRJ-a ali one medalje i prvenstva koje je osvijila zajednica Srbije i Crne Gore , Srbija itekako ima pravo da ih prisvaja, u tim ekipama su igrali jedan ili dva igraca po ekipi koji su deklarisani kao prustalice nezavisne Crne Gore, to su Drobnjak i Scepanovic , ne znam sta je po tom pitanju Bulatovic a oni nisu bili bas noseci igraci tih reprezentacija. Nije se Drobnjak nikad deklarisao za nezavisnu Crnu Goru. Scepanovic jeste.
Recommended Posts