Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Nisam znao da je i Savanović imao sukob sa Pešićem, zar on nije otišao u nemačku zbog njega?

... Shiit has hit the fan

1 misaoni eksperiment:

Zamislite slučaj da se Jokara odazove reprezentaciji,  dođe do sukoba na relaciji Pešić - Jokić. I Pešić otera potonjeg iz tima. 
Koga bi podržali?

Apstrahujte razlog svađe.

Je l’ ovo retoričko pitanje? Niko živi ne bi podržao Debelog.

nije retoričko

nikada u repstaciji nije dolazilo do teranja velikih igraca, njima se svasta tolerise, samo da se pojave. teraju se radmanovic, micov i slicni.

Onda je samo glupo. :D Da li bi podržali Karija jebača Amera ili Debelog kome dokazano puca za repku.

ajde da preformulišem, ako je razlog sukoba što Kari forsira Deblog na 4?

kari ne bi forsirao debelog na 4 zbog nekog svog ortaka koji igra na 5, glupa su ti pitanja.

a ako bi debelog forsirao na pleja, teo se penzionise, a vasilija nabode pesic glavom?

Edited by precog

ovo pitanje mi ima isti vajb kao kada sredovechnityju na tviteru postavljaju ankete "ko je vaš idealan premijer kad Vučić ode?" :D

6 minutes ago, Nikodije said:

kari ne bi forsirao debelog na 4 zbog nekog svog ortaka koji igra na 5, glupa su ti pitanja.

Brte, misaoni eksperiment je u pitanju, ne simulacija realnosti

esid: poenta je odnos prema selektoru u zavisnosti koji je 

Edited by Filozof manijak

6 hours ago, MiddleClass said:

https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=10&dd=04&nav_id=1931828

Pešić: Nije pošteno da Srbija prisvaja medalje Jugoslavije

Kari :smiley_hail:

Pa nije za   medalje koje je osvojila SFRJ-a ali  one medalje i prvenstva koje je osvijila zajednica  Srbije i Crne Gore , Srbija itekako ima pravo da ih prisvaja, u tim ekipama su igrali  jedan ili dva  igraca po ekipi  koji su deklarisani kao prustalice nezavisne  Crne Gore, to su Drobnjak i Scepanovic  , ne znam sta je po tom pitanju Bulatovic a oni nisu bili bas noseci igraci tih reprezentacija.

Edited by Micko8

6 hours ago, Frank Pembleton said:

Nisam znao da je i Savanović imao sukob sa Pešićem, zar on nije otišao u nemačku zbog njega?
... Shiit has hit the fan

Savan je otisao u Bajern zbog Karija, da, i cenim da su dobro saradjivali jedno vreme, puklo je pred sam kraj, cini mi se da je Savanu umro otac i ovaj uzeo par slobodnih dana i propustio jednu utakmicu polufinala plejofa. Bajern tu ispao 3:0 od Trinkijerija, a Kari osuo paljbu po svima, izmedju ostalog i po Savanu jer je napustio ekipu. Tad su obojica zavrsila sa Bajernom.

Zajeban je karakter Kari, namcjor, morace igraci da nauce da se nose sa time.

Njih dvojica su i u Valensiji bili zajedno. 

Sećam se tajmauta kad Kari kaže Savanu prevedi im da je ovo sto mi igramo sviranje k... 

2 hours ago, Micko8 said:

Pa nije za   medalje koje je osvojila SFRJ-a ali  one medalje i prvenstva koje je osvijila zajednica  Srbije i Crne Gore , Srbija itekako ima pravo da ih prisvaja, u tim ekipama su igrali  jedan ili dva  igraca po ekipi  koji su deklarisani kao prustalice nezavisne  Crne Gore, to su Drobnjak i Scepanovic  , ne znam sta je po tom pitanju Bulatovic a oni nisu bili bas noseci igraci tih reprezentacija.

Nije se Drobnjak nikad deklarisao za nezavisnu Crnu Goru.

Scepanovic jeste.