Micko8 Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 (edited) Nadam se da ce mali Jovic iz Mege biti deo ekipe u kvalifikacijama i da ce biti deo rotacije, ne samo da mase peskirom na klupi. Vreme je da opet promovisemo nekog mladog talentovanog igraca kroz reprezentaciju. Edited September 29, 2021 by Micko8 1
msv Posted September 29, 2021 Posted September 29, 2021 (Sportklub) Pešić: Udvaraću se svima, pa i Jokiću Nema od toga ništa...
April Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Ako Kari dovede motivisane iz Evrope - Vasu, Dobrića, Kalinu, Milutinova, Smailagića i Petruševa, on je posao već završio. Jokić, Bogdan i Pokuševski su onda tek jagodice na torti. Dovoljna je i jedna jagodica da torta uspe.
Jimmy Kowalski Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Bice zanimljivo posmatrati kako ce se razvijati odnos izmedju Karija i Vase. Tu bi moglo da bude problema..
Ros Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: Bice zanimljivo posmatrati kako ce se razvijati odnos izmedju Karija i Vase. Tu bi moglo da bude problema.. zasto?
theanswer Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Teško se može pričati o imenima, za prvi babl ćemo verovatno videti Partizan i šta dopadne. Ne bi me čudilo ni da Panter zaigra.
Jimmy Kowalski Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 @Ros Pa prosto nisu u dobrim odnosima (najblaze receno) jos iz vremena kada je Vasa igrao kod njega. Ako se ne usaglase oko Vasine uloge i ovlascenja, bice problema.. 1
Mil@n Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 1 minute ago, Jimmy Kowalski said: @Ros Pa prosto nisu u dobrim odnosima (najblaze receno) jos iz vremena kada je Vasa igrao kod njega. Ako se ne usaglase oko Vasine uloge i ovlascenja, bice problema.. Vasa je fenomenalan čovek (namerno sam napisao čovek, ne košarkaš), kontam da su obojica dovoljno pametni ljudi da prevaziđu ono što postoji između njih zarad mira u kući i uspeha repke.
Ros Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 4 minutes ago, Mil@n said: Vasa je fenomenalan čovek (namerno sam napisao čovek, ne košarkaš), kontam da su obojica dovoljno pametni ljudi da prevaziđu ono što postoji između njih zarad mira u kući i uspeha repke. a i stariji je par godina
Jimmy Kowalski Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 Pa to se svi nadamo, naravno. Vasa je kljucni igrac repke za narednih nekoliko godina, ako on ne bude igrao na svom nivou, nece biti ni rezultata..
Milošica Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) Mislim da će odmah ubaciti malog Jovića da se mota tu oko repke. Edited September 30, 2021 by Milošica
Joe D Posted September 30, 2021 Author Posted September 30, 2021 to ti je prvi na listi kandidata da propusti sledece leto. bice za kvalifikacije doduse, ali tu nema sta da ga ubacuje da se mota. nema bas previse raspolozivog kvaliteta.
Milošica Posted September 30, 2021 Posted September 30, 2021 (edited) Na kvalifikacije sam i mislio, a za leto ne znam hoće li se usavršavati kao Poku ovoga leta, moguće da će ga Miško "savetovati" to. Mora biti spreman za napad na EL titulu sa Željkom. Edited September 30, 2021 by Milošica
Micko8 Posted October 2, 2021 Posted October 2, 2021 (edited) Pesic sa Tralacem juce skautirao Nerandzica i Radonjica u Zelezniku Meni licno deluje da je Jovic privrzeniji nacionalnom timu od Jokica . , a mislim da on nece morati mnogo da radi na telu pa da uzima odmor kao sto je Pokusevski, njegovo telo se prirodno razvija, ja nisam imao nikakav problem sa Pokusevskim, on je morao da radi na svom telu , nadam se da je napravio nekakav iskorak po tom pitanju. Edited October 2, 2021 by Micko8
MiddleClass Posted October 4, 2021 Posted October 4, 2021 https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2021&mm=10&dd=04&nav_id=1931828 Pešić: Nije pošteno da Srbija prisvaja medalje Jugoslavije Kari 1
Recommended Posts