Joe D Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 da su bili jaramaz i petrusev na raspolaganju ovo bi bile 2 pobede od po 30 razlike. ovako, nije bas da moramo da strepimo od svicaraca u revansu, ali nije ni prijatna situacija. ali gore od toga je sto moamo da gledamo jos ovoga, a da nije iskljucivo kao comic relief.
spaceploitator Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) Petrusev toliku razliku pravi na ovom nivou? Nisam ga puno gledao. I sta je na kraju tu bilo, Misko ne da? Edited November 30, 2020 by spaceploitator
Joe D Posted November 30, 2020 Author Posted November 30, 2020 Pravi razliku utoliko sto ume da se odrola, uhvati pas i zavrsi pod kosem. Sasvim dovoljno da se rese ove ekipe. Ne zna se sta je bilo, nije u timu vec par nedelja, Misko negirao da ima virus.
Micko8 Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 (edited) Koji bre nivo, ovo su sve levi timovi, pa decko je izdominirao protiv CZ koja se takmici u Evroligi , kako onda ne bi mogao protiv Svajcarske, ovde i da je mladji Lukovic igrao, verovatno bi dobili svajcarce. Edited November 30, 2020 by Micko8
pbg12345 Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 igrao je pre dva dana prijateljsku protiv borca definitivno je spreman
Djolle Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 igrao je pre dva dana prijateljsku protiv borca definitivno je spremanMiško odredio prioritete... Zagorac nije igrao danas? Stigao s posla tek na drugo poluvreme. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
harper lee Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 17 minutes ago, Micko8 said: Koji bre nivo, ovo su sve levi timovi, pa decko je izdominirao protiv CZ koja se takmici u Evroligi , kako onda ne bi mogao protiv Svajcarske, ovde i da je mladji Lukovic igrao, verovatno bi dobili svajcarce. Nije bitno ko je igrao. I ta ekipa koja je igrala i izgubila je bolja od Svajcarske za 30 razlike, nismo mi od njih izgubili jer nismo imali kvalitet na terenu. Sve sto nam je bilo potrebno je jedan iskusan igrac i visegodisnji reprezentativac, kao sto smo imali Simonovica veceras (ne mogu da verujem sta pisem), koji ce da povuce ekipu licnim angazmanom i uspostavi odgovarajucu hijerarhiju.
booyaka Posted November 30, 2020 Posted November 30, 2020 Rekao bih da je performans ove ekipe reprezentativaca direktno proporcionalan njihovoj uigranosti i motivisanosti da igraju u ovim nimalo jednostavnim okolnostima.Ove kvalifikacije se već standardno igraju sa 20-30% mogućnosti, jer pored poraza ili dva se bitno ne smanjuje šansa za plasman na EP.
theanswer Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 18 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Bode oci koliko je Radanov bolji igrac od vecine ovde, a decko ne igra kosarku. Stvarno mi nije jasno zasto jos uvek sedi u zvezdi. da je bar radonja tu pa da ga uvede da napravi 4 faula na prevođenju ko dangubića svojevremeno
theanswer Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 18 hours ago, Кристофер Лумумбо said: Bode oci koliko je Radanov bolji igrac od vecine ovde, a decko ne igra kosarku. Stvarno mi nije jasno zasto jos uvek sedi u zvezdi. da je bar radonja tu pa da ga uvede da napravi 4 faula na prevođenju ko dangubića svojevremeno
Joe D Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 (edited) dangubic je odigrao 4 evroligaske sezone u zvezdi i pored svih ofanzivnih manjkavosti, ne verujem da bi se radanov bunio da ima taj tretman. Edited December 1, 2020 by Joe D
theanswer Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 pa slažem se ja ali je lestvica dosta nisko postavljena
Joe D Posted December 1, 2020 Author Posted December 1, 2020 lestvica za koga? za neko ko ne igra uopste, sansa i uloa koju je dangubic imao u zvezdi bi bila iz snova. to sto si ti zapamtio da je to bilo da udje da napravi 4 faula, pa nisi dovoljno ledao, ne vidim drugo objasnjenje.
Ratamahatta Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 Dobre je % imao Dangi kod nas, al' dzaba kad svi pamte onaj bangavi izbacaj. A i generalno, samo u prvoj sezoni je bio retardiran, u ostale 3 je bio medju najboljim defanzivcima u EL. Da se nije povredjivao stalno imao bi bolju karijeru. Meni krivo sto nije isao na neki od turnira umesto Simonovica/Nedovica/Gudurica/Milosavljevica/Lazica. Otkad je otisao iz Zvezde nisam ga gledao nigde, ne znam kakav je sad ali mi je drago sto je docekao repstaciju makar i ovako.
theanswer Posted December 1, 2020 Posted December 1, 2020 9 minutes ago, Joe D said: lestvica za koga? za neko ko ne igra uopste, sansa i uloa koju je dangubic imao u zvezdi bi bila iz snova. to sto si ti zapamtio da je to bilo da udje da napravi 4 faula, pa nisi dovoljno ledao, ne vidim drugo objasnjenje. pa dangubićeva uloga je preniska lestvica, to što je sad još gore je tek tužno. to je karikiranje, mada je bilo utakmica kada je bukvalno služio samo za to. ono što jeste tačno jeste da je bio prilično loše korišćen i tada, da je njegova uloga bila manja nego što je trebalo da bude itd. pogotovo kada se vratio iz amerike i malo korigovao šut. sa takvim predispozicijama fizičkim je mogao mnogo više da mu je ukazana bila prava prilika.
Recommended Posts